s_empty

Selecties regio (RTC) Rotterdam en Zuid-West

In de eerste weken van het seizoen zijn in verschillende leeftijdscategorieën de trainingen voor de regionale selecties weer gestart. Dat heet tegenwoordig Regionaal Talentencentrum (RTC) en gebeurt in district Zuid-West in vier regio’s: Rotterdam e.o., Alblasserwaard, Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland. RTC Rotterdam bestaat uit 27 verenigingen.

In de categorie onder 12 (U12) hebben Loisanne op ’t Land en Remmert de Jonge meegetraind in de voorselectie. Misschien wel mede door de blessure van Remmert is hij afgevallen, Loisanne heeft zich echter wel in het team van RTC Rotterdam U12 gespeeld, gefeliciteerd!

In de categorie U14 hebben Stefan van Nieuwkoop, Sam Klijn, Roos van der Vliet en Noortje van Veen deelgenomen aan de selectie. Zowel Stefan, Roos als Noortje wisten zich in dit team te spelen, gefeliciteerd!

In de leeftijdscategorie U16 hebben Laura van Nieuwkoop en Else Pijpers meegetraind en heeft Else zich in het team van Rotterdam U16 gespeeld, ook jij gefeliciteerd!

De teams bestaan uit 10 heren en 10 dames. Jullie zullen dit seizoen tweewekelijks trainen met deze selecties en in de herfstvakantie en in het voorjaar deelnemen aan een toernooi met andere regioselecties. Jullie kunnen ook worden geselecteerd voor het district ZW in je eigen leeftijdscategorie.

In het team van Zuid-West U19 (dus alle regio’s bij elkaar, 82 verenigingen) hebben Jeanine Plooster, Hannah Klijn, Nathan Marck en Yoran Marck deelgenomen aan de grote voorselectie (op zich al een prestatie als allemaal 16-jarigen). Na vele afvallers zit Hannah nog bij de laatste selectie van 11 dames en 11 heren, gefeliciteerd en succes!

We horen graag hoe jullie het doen en wensen jullie veel succes. We hopen dat jullie hier veel leren en veel plezier hebben om met spelers van andere verenigingen te korfballen.

Commissie Technische Zaken

regiorotterdam