18 mei 2023 

Toen Sil en Ik (Blessing) 4 weken geleden te horen kregen dat we geselecteerd waren voor de Rtc Rotterdam U15 waren we natuurlijk super blij! Maar het toernooi op Hemelvaartsdag was al snel, dus met maar 2 trainingen en een oefenwedstrijd met het team gingen we naar het toernooi. We zaten we al om 08:45 in de auto op weg naar ckv Unitas in Harderwijk. We hadden er veel zin in! Ook onze teamgenoten van Koag, Korbis, Nieuwerkerk, Maasluis en RWA hadden er zin in. De eerste wedstrijd om 10:45 speelde Sil en Ik beide niet. We konden vanaf de zijlijn kijken naar onze teamgenoten die in fel oranje shirtjes de wedstrijd speelde omdat onze tegenstander uit Groningen dezelfde kleur shirtjes als ons hadden. Maar gelukkig verliep de wedstrijd soepel en hebben ze gewonnen! Na een lunch met het hele team moesten we spelen tegen Rtc Zuid.

Het begon steeds lekkerder weer te worden en we hadden veel vertrouwen in de wedstrijd. De wedstrijd ging goed en er zijn veel mooie kansen gecreëerd. Uiteindelijk hebben we ook deze wedstrijd gewonnen!

De derde wedstrijd speelde we tegen Midden-Nederland en ging een stuk minder goed. Midden-Nederland had veel kansen en de heren schoten heel zuiver, we verdedigden niet goed genoeg en de wedstrijd eindigde met 18-4. Dan de laatste wedstrijd van de dag om 16:00 tegen het oosten. 

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd en hoewel het best warm was en iedereen al een wedstrijd had gespeeld speelde we nog steeds vol energie ook deze wedstrijd hebben we gewonnen! Uiteindelijk zijn we op de 2de plaats geëindigd in onze poule! Het was een super leuke, leerzame en gezellige dag en ik vind dat ons team het super goed heeft gedaan ondanks de korte tijd dat we met elkaar trainen!!

Blessing