kbm

Na een paar pogingen in de afgelopen seizoenen om iedereen vrijwillig het spelregelbewijs te laten halen, wordt het spelregelbewijs vanaf komend seizoen verplicht. Want: Echte korfballers beheersen de regels! Inmiddels hebben al vele IJsselvogelsleden hun spelregelbewijs, maar lang nog niet allemaal. Je kan online je spelregelbewijs halen met filmpjes en vragen van Korfbalmasterz.

Ingangsdatum verplichting Categorie
1 september 2018 Senioren
1 september 2019 Junioren
1 september 2020 Aspiranten t/m 14 jaar

HOE DAN?

  1. Je krijgt een automatisch gegenereerd mailtje uit Sportlink.
  2. Je activeert je account op https://www.korfbalmasterz.nl/activeren (tenzij je dit al een keer hebt gedaan natuurlijk, dan moet je opnieuw inloggen)
  3. Je doorloopt alle ‘levels’ en maakt de eindtoets. Klaar ?

 

We kijken in april of alle senioren en junioren hun spelregelbewijs hebben… en anders nodigen we je uit voor een spelregelcursusavond om je te helpen! Er komt vast nog een update op de site.

Mocht je vragen hebben, mag je Matthijs mailen.

 

Namens de CTZ,

Matthijs

 

PS: iedereen die bij de competitie betrokken is, dus senioren, junioren, coaches, maar niet het G-team en de recreanten (spelregelbewijs halen mag natuurlijk wel!!) Over het hoe, waarom, wie… zie https://www.korfbalmasterz.nl/

PS2: als je je spelregelbewijs al hebt: SUPER! Je bent 1 van de 28 IJsselvogels die via Korfbalmasterz is geslaagd (je krijgt dan geen mailtje met een nieuwe code) en er zijn er ook met een oud diploma. Je mag deze week trots aan je team vertellen dat jij de regels kent ?

PS3: sta je nog met het mailadres van je ouders in Sportlink en wil je dat graag veranderen… ledenadministratie@ijsselvogels.nl