foot2

Sponsor je club actie! Golfbaan IJsselweide

De mogelijkheden en verschillende activiteiten op onze golfbaan lenen zich perfect voor een bedrijfs-/groepsuitje! Daarom komen wij met het initiatief om sportclubs/-verenigingen en de sportliefhebber bij elkaar te brengen door middel van sponsering.

Wanneer er vanuit jullie sportclub/-vereniging leden bij ons komen footgolfen storten wij € 1,– per speler op jullie clubrekening. De actie is ook mogelijk met het adventure golfen bij Jurassic Golf Adventure Park!

Golfbaan IJsselweide biedt ontzettend veel mogelijkheden aan sportactiviteiten, onder andere de meest ongedwongen en uitdagende footgolfbaan van Nederland. Ervaar het zelf door met de juiste traptechniek en een goede dosis lef je medespelers te verslaan! Onze 9-holes golfbaan wordt getransformeerd tot een gigantische footgolfbaan, waar jij en je medespelers de uitdaging aangaan om in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole te schieten! Of maak gebruik van de 18 holes mini golfbaan van Jurassic park! Neem de verenigingskortingbon (met verenigingscode) mee uit de kantine en lever deze in bij de kassa, ongeacht het aantal deelnemers, elke deelnemer zorgt voor € 1,00 in de clubkas!