Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Sponsor uitgelicht - ACM Administratie en Belastingadvieskantoor

13 juli 2020

Reacties:

0
 juli 13, 2020
 0

Deze keer in Sponsor uitgelicht willen we ons licht werpen op ACM Administratie en Belastingadvies, wellicht heeft u al wel eens wat van ze gehoord maar wie zijn ze nu eigenlijk en wat betekenen ze voor onze vereniging? Daar komen we achter in deze Sponsor uitgelicht!

  1. Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “ACM Administratie en Belastingadvies” doet?
    (b.v. marktsegment / grootte van bedrijf / bedrijfsgegevens / bedrijfsomschrijving e.d.)Wij zijn een allround administratiekantoor en richten ons voornamelijk op het MKB, maar ook voor je particuliere belastingaangifte kan je bij ons terecht. We zijn een klein bedrijf met twee medewerkers: Pieter Lingen en Nel Slingerland. Ab Mouw, de vorige eigenaar van het kantoor, laat zich af en toe ook nog weleens zien. Maar die is steeds meer van zijn pensioen aan het genieten.
  2. Wat onderscheidt “ACM Administratie en Belastingadvies” van haar concurrenten?Onze kracht zit hem in de persoonlijke service, wat je alleen als klein kantoor kan bieden. Bijkomend voordeel is onze lokale aanwezigheid: we zijn gevestigd aan het Kerkplein in Moordrecht. Je loopt dus zo bij ons binnen. Dat kan ook zonder afspraak. We zijn erg flexibel en passen ons graag aan naar de wensen van onze klanten. Onze kernwoorden zijn: “persoonlijk, deskundig en betrouwbaar”, daar zit alles wel in. De relatie met de klant vinden we daarbij het allerbelangrijkst. Serieus waar nodig, maar ook met de nodige humor. Dat maakt het voor iedereen wel net zo leuk.
  3. Welke relatie heeft “ACM Administratie en Belastingadvies” met IJsselvogels?

    Pieter is een geboren en getogen Moordrechtenaar en daarom natúúrlijk bekend met IJsselvogels. Toen Pieter nog een klein Pietertje was, heeft hij ook nog verschillende keren meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi. Dat zijn mooie herinneringen. Toen we van onze collega’s van ACM Assurantiën en Hypotheken hoorden dat zij hun sponsoring gingen uitbreiden, wisten we gelijk dat we dat samen gingen doen. Ontzettend leuk dat dit tot deze sponsorovereenkomst heeft geleid!
  4. Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

    Als écht Moordrechts bedrijf vinden wij de lokale samenleving ontzettend belangrijk. IJsselvogels neemt in onze samenleving een ontzettend belangrijke plaats in. We vinden het mooi om hieraan ons steentje bij te kunnen dragen en sponsoren daarom IJsselvogels graag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *