Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

11 maart 2019

Reacties:

0
 maart 11, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Eetcafé Raar” doet?

Eetcafé RaaR is een warm, gezellig toegankelijk Lounge-Bar-Eetcafé met ruim terras en buitenbar. RaaR heeft een sfeervolle ambiance en een kleine maar goede kaart tegen betaalbare prijs. RaaR biedt de gelegenheid om bekenden te ontmoeten, ff RaaR tedoen tijdens een thema-feestavond, het laten verzorgen van verjaardagen of jubilea, of te genieten van live-entertainment. En dat allemaal dichtbij huis.

Wat onderscheidt “Eetcafé Raar” van haar concurrenten?

Wij praten liever over collega’s dan over concurrenten, maar deze collega’s in Moordrecht zijn met name restaurants waarbij tafelen de hoofdzaak is. Bij eetcafé RaaR kan men terecht voor een gezellig samenzijn, waarbij betaalbaar kwalitatief en snel eten ook tot de mogelijkheden behoort.

Welke relatie heeft “Eetcafé Raar” met IJsselvogels?

Wij Bar en Geer zijn ex-recreanten. Daarnaast is Geer jarenlang ‘barman’ geweest in de verlenging, was DJ bij het 1e en op feesten, lid van de clubhuiscommissie en EVW op zaterdagen. Daarnaast speelt Kris (de zoon van Geer) in de B1 en heeft zijn andere zoon Dave ook jarenlang gekorfbald.

Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

IJsselvogels is een fantastische gezellige sociale vereniging met vele enthousiaste vrijwilligers. Als we een klein beetje financieel kunnen bijdragen om deze vrijwilligers te ondersteunen dan doen we dat graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *