€ 50 voor onze vereniging én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via onze club!

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in Moordrecht. Een mooie aanwinst voor ons gebied. Wanneer je voor 30 september 2021 een abonnement afsluit bij Caiway of DELTA betaal je geen activatiekosten van €650,00

Voordelen van glasvezel
Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

  1. Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
  2. Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
  3. Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
  4. Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
  5. Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
  6. Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
  7. Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?
Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor de 30% én bespaar je € 650 aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Je gaat bij zowel Caiway als DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van uw abonnement; dat is ook het moment dat u pas gaat betalen voor het abonnement).