Wilt u uw naamsbekendheid in Moordrecht en omgeving vergroten? Wilt u een sportief imago voor uw bedrijf? Word dan sponsor van IJsselvogels.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden tot sponsoring:

  • Sponsorbord langs het veld
  • Shirts voor een team
  • Banner op de website
  • Advertentie in de digitale nieuwsbrief
  • Advertentie op de tv in de kantine
  • Banner op de IJsselvogels-app
  • Balsponsor tijdens de wedstrijd van IJsselvogels 1

Tevens wordt bij elke vorm van sponsoring uw logo vermeld op onze sponsorpagina, op het sponsorenbord in de kantine en in het magazine dat een paar maal per jaar verspreid wordt onder de leden. Uiteraard staan wij open voor uw (nieuwe) ideeën om IJsselvogels te sponsoren.

Met uw sponsoring zorgt u voor een sportief imago van uw bedrijf. IJsselvogels heeft een belangrijke maatschappelijke functie in Moordrecht. Naast het bieden van sportmogelijkheden voor volwassenen en kinderen, is er ook volop gelegenheid voor sociale activiteiten.

U draagt met uw sponsoring bij aan het succes van IJsselvogels (zowel op prestatie- als recreatief niveau). Bij de wedstrijden van het 1e team van IJsselvogels komt veel publiek kijken en het 1e staat regelmatig in de belangstelling van de lokale en regionale media.

Voor het netwerken met andere sponsoren (m.n. lokale ondernemers uit Moordrecht en omgeving) biedt IJsselvogels u ook mogelijkheden. Zo wordt er onder andere jaarlijks een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd waarbij de meerderheid van de sponsoren aanwezig is. Verder worden sponsoren betrokken bij verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen en rondom de vereniging.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de PR-commissie via prc@ijsselvogels.nl. U kunt ook contact opnemen met Marco Slob (tel. 06-31671490)