Sport For Life 2014

Programma Sport for life 2014

 

ZIN van bewegen organiseert tijdens Sport for life 2014 een ClubJoy-marathon (individueel sporten) en een Dodgeball competitie (team verband).

 

ClubJoy-marathon:

De ClubJoy-marathon zal bestaan uit de groepslessen ClubDance, ClubCycle, ClubBattle, ClubYoga,ClubCore en ClubPower. Op onze website vindt u onder het kopje FITNESS diverse video’s van deze lessen. De gehele dag kunt u deelnemen aan deze lessen , schrijf u snel in want vol = vol! Inschrijflijsten hangen bij ons in de club.

Inschrijven ‘kost’ u 20,- euro per les maar meer doneren mag ook!

 

Dodgeball competitie:

Dodgeball is net als het bekende spel trefbal, waarbij twee teams tegen elkaar strijden. Je probeert de tegenstander met een bal ‘af te gooien’. Wordt je geraakt, dan gooi je met de dobbelsteen en voer je bijbehorende oefening uit. Dit kunnen sit-ups zijn, burpees of squats. Als je klaar bent kun je weer deelnemen aan het spel. Het team met de meeste punten wint! Je zult verrast zijn van de intensiteit van dit spel!

Teams bestaan uit 5 personen, elke wedstrijd zal 15 min duren. Elk team zal worden ingedeeld in een  poule met 4 teams. Alle teams uit dezelfde poule  zullen in een tijdsbestek van 1,5 uur tegen elkaar spelen. Je bent dus niet verplicht om heel de dag aanwezig te zijn, tenzij je de finale speelt! Deze is om 15:30!!

Inschrijven ‘kost’ (minimaal) 150,- euro per team

 

Al het opgebrachte geld gaat naar een goed doel. Namelijk Villa Joep!

Waarschijnlijk kent u Stichting Villa Joep al, een stichting die zich inzet voor onderzoek naar en de ontwikkelingen van geneesmiddelen tegen neuroblastoomkanker. Villa Joep draagt de naam van Joep Steijn uit Voorschoten. Hij overleed zeven jaar geleden aan deze vorm van kanker op 4-jarige leeftijd. Direct  na zijn overlijden hebben zijn ouders Villa Joep opgericht. Ieder jaar zijn er circa 25 kinderen die deze vorm van kanker krijgen. 70% van deze kinderen overlijdt. Dat is een schrikbarend hoog percentage. Diverse onderzoeken die tot op heden zijn gedaan laten hoopgevende resultaten zien. Deze onderzoeken zijn door de acties mogelijk en er is nog meer onderzoek nodig. In de afgelopen jaren is er 2,4 miljoen euro bij elkaar gesport, een  geweldig bedrag!!

 

Wat is er nu leuker om met je team voor het goede doel te sporten! stel je team samen en schrijf je nu in!!

Dit kan door te bellen naar Zin van Bewegen tel- 0182-376177

Of te mailen naar Heidi@zinvanbewegen.nlNicolette@zinvanbewegen.nl