Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

13 mei 2020

Reacties:

0
 mei 13, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Zowel bij de jeugd maar ook bij de volwassenen bieden we de mogelijkheid om mee te trainen!

Ouders: train mee met de midweek groep
Onze midweek/recreanten groep bestaat uit zo’n 25 mensen van 25 tot … jaar. De helft zijn mensen die nog nooit in hun leven hebben gekorfbald en de andere helft zijn oud korfballers die in beweging willen blijven en stukje korfbal erbij willen doen.

Voor wie: Ouders van kinderen, maar ook andere geinteresseerden
Wanneer: elke woensdag van 20.20-21.30 uur (je mag vanaf 20.20 het veld op)kunnen een paar keer

Wil je meedoen? Sportschoenen en sportkleding aan en meld je dan rond 20:20 bij het veld en je zal zien dat je meer dan welkom bent!

Wat doen we?
We gaan enerzijds wat conditieoefeningen doen en anderzijds met de bal en korf aan de slag. Het duurt tot 21:30 en is elke week. Kan je een keer niet, geen probleem. Kortom je bent vrij te komen en gaan en na 3x kan je besluiten of je ermee doorgaat.

Wat hebben we nog meer…. KombiFit.
Wil je wel sporten maar niet zozeer korfbal, ook dat kan. Op maandag van 19:00-20:00 sport de Kombifit groep op het IJsselvogels veld. Ook dan geldt meld je rond 18:55 omgekleed op het veld en draai mee met deze sportgroep. Conditieoefeningen en spel staat hier centraal.

Kids: train mee met de jeugdteams
De jeugdteams trainen elke week en kinderen die mee willen trainen zijn van harte welkom. Ken je al iemand bij de korfbal en ben je van de zelfde leeftijd? Geweldig dan kan je gewoon meegaan met je vriendje/vriendinnetje. Meld als ouder je even bij iemand met een hesje aan zodat we hem/haar mee kunnen nemen en voor kunnen stellen aan de trainers. Ken je nog niemand, mail ons dan even via ctz@ijsselvogels.nl en geef even de naam en leeftijd door dan kunnen wij aangeven wanneer leeftijdsgenootjes trainen en geven we het vast door aan de trainers. Bellen mag ook naar Anita Vink op 06-23072100.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *