Afgelopen donderdag was Starshoe uit Zoetermeer op bezoek bij IJsselvogels om zich voor te stellen aan de selectie 1/2, A en B en de sfeer op de vereniging te proeven. Goed schoeisel kan blessures voorkomen en verhelpen. Starshoe is een gespecialiseerd bedrijf op gebied van schoeiselkeuze voor sporten. Veel (top)korfballers kennen Starshoe en hun reputatie al. IJsselvogels leden krijgen 10% korting op hun aankoop als ze bij hun bezoek melden dat ze van IJsselvogels zijn.

Een paar veld of zaalschoenen uitkiezen bij Starshoe gaat op basis van een deskundig advies. Je maakt hiervoor vooraf een afspraak via de website van Starshoe

In die afspraak van een half uur wordt de voet gemeten en ga je samen met de adviseur verschillende schoenen uittesten op hun renbaan. Hierbij wordt er goed gekeken naar de stand van je voet en benen en welke schoenen hierbij passen. Kortom niet de kleur is bepalend maar het soort schoen dat je nodig hebt!

Starshoe is gevestigd in Zoetermeer op ongeveer 15 minuten rijden van Moordrecht. Let op maak eerst een afspraak voor je ernaar toe gaat!