Supporters bedankt!

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd A1 – Weidevogels A1.

Na in het vorige stukje “even voorstellen” gevraagd om wat meer support was ik zeer blij met wie er zaterdag allemaal zijn komen aanmoedigen. Ontzettend leuk voor de spelers en ook ikzelf kan dan wel genieten wat er af en toe van kant word geroepen…… dit heeft ook zeker mee geholpen aan de prachtige overwinning van 17-11.

De start van de wedstrijd ging nog gelijk op, maar na de 4-4 was het IJsselvogels A1 dat de klok sloeg. Uitlopen naar 7-4 en daarna altijd 3 à 4 doelpunten verschil gehouden. Tot op het einde waar we er nog “even” 3 achter elkaar in knalden en zo de overwinning veilig stelden.

Vandaag een zeer scherp A1 zowel aanvallend als verdedigend. Alle taken werden goed uitgevoerd waardoor ook voor iedereen duidelijk was wat te doen. De vooraf besproken tactiek werkte goed. Iedereen gaf de eerste helft vol gas en samen de warmte was wel te merken dat de vermoeidheid aan het einde van de 1e helft toesloeg. Na de laatste aanval van 1 ½ minuut (!!) was iedereen aan de rust toe (wel goed uitgespeeld).

In de rust hoorde ik verhalen van: “ik weet niet of ik dit de 2e helft ook vol hou”, “ik was kapot na de 1e helft” en “blij dat het ff rust is”. Dit hoorde ik graag want ook dit was besproken voor de wedstrijd. Maaaaar we moeten nog wel de punten binnenhalen de 2e helft.

De start van de 2e helft was geweldig om te zien. De ruststand was 10-7 en binnen 5 minuten was het 14-7. Hoe lekker is dat als je dan als coach op de bank zit, blije en juichende spelers ziet en de supporters hoort mee juichen……

Kortom tijdens het typen van dit stukje zit ik nog een beetje te genieten. We doen nog steeds mee om ons doel te bereiken en dan zullen we ook komende week weer als altijd goed moeten trainen om de volgende wedstrijd ook weer te kunnen winnen.

Mocht je komende zaterdag niks te doen hebben (of wel, maar dat kan je afzeggen ??), we spelen om 12.30 uur bij Vriendenschaar in Bodegraven. Dan ben je ook weer op tijd terug voor het 1e, 2e en 3e die de support ook goed kunnen gebruiken.