s_107

Het lijkt nog ver weg, maar… de CTZ is alweer bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2014-2015. Binnenkort (10 mei) zal al moeten worden doorgegeven met hoeveel teams op welk niveau we gaan deelnemen aan de competitie in het nieuwe seizoen. Ook zullen de teamindelingen in de komende tijd aan bod komen. Om dit goed voor te kunnen bereiden, willen we jullie vragen om eventuele wensen op dit gebied nu al aan ons kenbaar te maken. Dus wil je graag hogerop, liever in een lager team, wil je graag bij een vriendje of vriendinnetje, weet je dat je gaat verhuizen en opzegt als lid of iets van dien aard, dan willen we dat graag tijdig weten.

Na afloop van de competitie (eind mei) willen we selectietrainingen houden om de teams voor volgend seizoen mede vorm te geven. De trainingen gaan dus zeker nog enkele weken door na het eind van de competitie.

Ook nu melden we alvast dat het altijd een enorme puzzel is om elk team met voldoende jongens en meisjes te vullen die ook nog eens qua spelers en niveau bij elkaar passen, maar we doen zoals altijd ons uiterste best. Uiteraard kunnen we niemand toezeggingen doen. Zijn er dus opzeggingen of andere belangrijke dingen die we moeten meenemen in de afwegingen, laat het ons zo spoedig mogelijk weten!

Commissie Technische Zaken
ctz@ijsselvogels.nl

PS: wil je net als vele andere toppers volgend jaar een (jeugd)team begeleiden? Graag! Laat het ons weten via mail of langs de lijnen.