Terugblik: Afsluitdag(en) 2015 waren een succes!!

Allereerst was het de beurt aan de E- en F-jeugd. Vrijdag 5 en zaterdag 6 juni heeft ‘De nacht van IJsselvogels’ plaatsgevonden, waarbij de jongste Vogels een nacht in de kantine hebben geslapen. Natuurlijk mochten een watergevecht, disco, pannenkoeken eten, zwemmen, spelletjes en veeeeeel te weinig slaap niet ontbreken (zie verslag op website ).

Zaterdag 13 juni was de dag voor de G’s, junioren, senioren, recreanten en sponsoren. Zo’n 60 leden hebben tegen elkaar gestreden in het mixtoernooi. Het koppelschieten was een daverend succes. In een heerlijk zonnetje streden zo’n 50 koppels om de titel. Dit grote aantal deelnemers was uiteraard geen uitdaging voor Wim Slingerland, die alles perfect in goede banen leidde. In de 1-tegen-1-competitie streden zo’n 15 stoere mannen uit de senioren en A-jeugd tegen elkaar, terwijl er verslag werd gedaan van de spannende strijd door Mark Glissenaar. Ondertussen konden de moegestreden koppelschieters en mixtoernooideelnemers genieten van een heerlijk buffet verzorgd door Diana’s kitchen.

Vrijdagavond 19 juni was het de beurt aan de B-, C- en D-jeugd om de afsluitdagen met een fantastische zeskamp. Er werd fanatiek gestreden op de rodeostier, funslangen, megaballen en met touwtrekken. Zelfs de kou en wind werden doorstaan om (bij menigeen met nat pak) zoveel mogelijk punten bij elkaar te sjoelen in de levende sjoelbak.

We willen iedereen bedanken die zijn bijdrage heeft geleverd om deze dagen tot een succes te maken voor de hele vereniging. Ad, Henk-Jan, Stefan, Ineke, Lianne, Wim, Mark, Lydia, Brenda, Heidi, Pieter, Wil, Stef, Nathan, Denise, Karin, Dirk, Russel en Patrick en iedereen die z’n bijdrage heeft geleverd aan De nacht van IJsselvogels, dank voor jullie hulp. Mochten we toch nog iemand vergeten zijn, dan uiteraard bedankt voor de hulp.

We hopen volgend jaar weer op een groot aantal deelnemers!

Groeten en een fijne heerlijke zomer gewenst,

Marco, Hendrik, Ernst en Annemiek

Levend sjoelen!

Funslang!

Megabal!

Rodeostier!

Levend sjoelen!