midweek

Trainen Recreanten en Midweekteam

.Sinds deze week trainen de Recreanten op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur in Moordrecht in De Zuidplas terwijl het Midweekteam op woensdagavond van 21.00 – 22.00 uur in Stolwijk in sportzaal de Stolp traint. Op woensdagavond wordt er om 20.30 uur vanaf de Zuidplas vertrokken naar Stolwijk.

Voor wie de recreanten niet kent: een groep enthousiaste ouders en oud-leden varierend van zeg 25 tot over de 50 jaar die nog eens een balletje willen schieten. Zowel beginnende (die het eens willen proberen) als ervaren korfballers. Iedereen is eigenlijk welkom.
Voor wie de midweek niet kent: een groep net iets fanatiekere korfballers die in de zaal trainen en op het veld trainen en competitie spelen.
Mochten oud-leden en/of ouders zin hebben om een aantal keren mee te trainen om te kijken of dit iets voor hen is dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Kan je als recreant een keer niet op maandag trainen dan ben altijd op woensdag welkom om met het Midweekteam mee te trainen en andersom geldt dit natuurlijk ook.

Namens de Recreantengroep en het Midweekteam,
Wim Slingerland.