Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

4 mei 2020

Reacties:

0
 mei 4, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Regeren is vooruitzien, dus we zijn ook op kennisgebied al weer plannen aan het maken. Binnen IJsselvogels willen we onze trainers meer kennis en kader geven. Zo gaan we komend jaar meer begeleiden in de jongere teams en proberen we ook te kijken hoe de rol van ouders versterkt en verbreed kan worden.

Daarnaast bieden we in het nieuwe seizoen een aantal trainers de mogelijkheid een KT2 opleiding te doen. Dit betekent 4 cursusavonden en een stukje praktijkexamen. Op de site van de KNKV vind je er uitleg over en alle randvoorwaarden.  Zo is een belangrijke voorwaarde dat je 15 jaar bent of ouder en dat je een team traint. We willen de training geven in de kantine en kunnen dit doen als we 8 aanmeldingen hebben. Van 4 mensen weten we al dat ze het definitief willen gaan doen.

Wil jij ook meedraaien in deze opleiding? Mail dan even ctz@ijsselvogels.nl De kosten worden vergoed door de vereniging en wij doen je aanmelding. Het hebben van een KT2 diploma is randvoorwaarden als je ooit een KT3 opleiding wilt gaan doen.

Heb je er verdere vragen over? Ook dan kan je ons uiteraard mailen.

CTZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *