Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

9 april 2019

Reacties:

0
 april 9, 2019
 0
Categorie: CTZ Nieuws

Trainers/coaches gezocht voor volgend seizoen: oproep voor iedereen die IJsselvogels een warm hart toedraagt! Geef z.s.m. je voorkeuren op!

 

April 2019: Allereerst nog een dik compliment aan de spelers, coaches en reserves van de C1 met de derde plek op het NK. Heel goed gedaan! En mooi om te zien wat een goede energie er dan loskomt binnen de vereniging.

Vanaf vandaag gaan alle teams het veld weer op. Sommige teams waren zelfs al enthousiast begonnen aan de trainingen op het veld vorige week.

Voor de CTZ begint één van de drukste periodes van het seizoen weer: de teamindelingen voor volgend jaar en het benaderen van trainers/coaches.

In een eerder bericht hebben we een oproep gedaan en helaas geen enkele reactie. Dus hierbij namens de CTZ een herhaalde oproep:

 

Wij horen graag vanuit de vereniging of er wensen zijn mbt teamindelingen en welk team je volgend jaar wilt trainen/coachen. Bij de teamindelingen krijgen we weer de nodige uitdagingen. We hebben veel nieuwe E- en F-leden, spelers gaan misschien naar een nieuwe leeftijdscategorie en met alle spelers in die categorie moeten teams gemaakt worden met voldoende jongens en meisjes, soms geselecteerd op niveau en soms wat meer ingedeeld op andere wensen. Wederom een puzzel waar altijd positieve verrassingen en teleurstellingen bij komen kijken.

 

Met de indeling van de trainer/coaches willen we dit jaar enkele spelregels en tips van tevoren meegeven en een oproep doen:

  1. Geef voor medio april op welk team je wilt trainen (graag drie voorkeuren aangeven)
  2. Geef voor medio april aan met wie je dit team wilt trainen en coachen (het zoeken van de juiste setjes heeft de CTZ vorig jaar erg veel tijd gekost).
  3. Denk na of deze teams te combineren zijn met je eigen wedstrijden want anders hebben we mogelijk veel uitval bij coaching en dat is voor de continuïteit van de teams ook niet wenselijk
  4. We zoeken goede combi’s als het gaat om technische trainers/ervaring bij de diverse teams.
  5. Misschien vinden ouders etc. het begeleiden van een jeugdteam wel zo leuk dat ze onze korfballende jeugdtrainers willen ondersteunen? Zoek een setje of geef je op.
  6. We zoeken een juiste verdeling van selectiespelers op de diverse teams (jong en oud, ervaren en onervaren etc)
  7. Mocht je nog geen team of een setje weten maar wil je wel trainen en/of coachen meld je dan ook aub want we willen niemand vergeten.

Ik moet hierbij ook helaas vermelden dat we nooit aan een ieders wensen kunnen voldoen dus het gaat hier puur om een inventarisatie maar wel van belang als je zelf een bepaalde voorkeur hebt. We hopen dat we net als vorig seizoen op jullie kunnen rekenen en dat een ieder zich aan gaat melden. ctz@ijsselvogels.nl. Het is voor de CTZ een onmogelijke opgave om iedereen persoonlijk benaderen dus we hebben er alle vertrouwen is dat jullie je aanmelden. Want “IJsselvogels zijn we met elkaar” en we hebben iedereen hard nodig.

 

Groet namens de CTZ,

 

Katja Smitskamp

ctz @ ijsselvogels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *