zaal

Trainingstijden zaal

Daar is het trainingsschema dan! Het is een grote puzzel en op voorhand danken we alle trainers die na vele belletjes, appjes en mailtjes van ons als CTZ (toch of weer) met ons wilden meedenken om alle teams weer van training te voorzien. Minimaal 1 uur zaaltraining per week is het uitgangspunt en dat is gelukt. Voor veel (jeugd)teams zelfs twee trainingen!

Dit jaar was het extra moeilijk omdat we op donderdag pas vanaf 19:00 uur de zaal hebben en op woensdagavond geen zaalhuur in Moordrecht hebben. Met de beperkte beschikbaarheid van trainers (die uiteraard ook nog allerlei andere activiteiten hebben in de week, al dan niet korfbalgerelateerd) en de zaalruimte is het jaarlijks een lastige puzzel en iedereen 100% gelukkig maken is er niet bij. Toch is hierbij het schema.

De puzzel was nog niet helemaal af, maar voor D2 en E2 zijn twee ouders zeer enthousiast meteen ingestapt. Gaaf!

Een goed moment om al onze (jeugd)trainers en -coaches weer eens in het zonnetje te zetten, die zich in vele bochten wringen om alle IJsselvogelsteams te trainen. Houd ze in ere! Succes in de zaal!

CTZ

PS: het wedstrijdprogramma verschijnt half november, evenals alle schema’s voor zaalwachten, vervoer en scheidsrechters.

PS: de teamindeling van de E-jeugd (i.v.m. nieuwe E6) en de F-teams (i.v.m. nieuwe F2 en F3) volgt ook in de voorbereiding naar de zaalcompetitie die op 24 november start.

PS: Mixtoernooi BCDEF op 10 november van 9:00-14:30 uur. Dit zorgt al jaren voor een gezellige vervanging van de oefenwedstrijden, we verwachten hier alle spelers/speelsters/coaches! Meer informatie over het wedstrijdschema volgt.