20151202_161935

Denk je er wijs aan te doen om de tweede spelletjesmiddag niet gelijk na de Kerstvakantie te houden i.v.m. eventuele verjaardagsfeestjes, blijken deze juist een week later gevierd te worden. Van de 9 welpen die wij rijk zijn, bleken er maar liefst 7 niet te kunnen vanwege verjaardagsfeestjes (5x), turnen, (1x) en ziekte (1x). Gelukkig waren er toch nog 5 kinderen aanwezig en omdat David er al was voor de middag met de E-teams mocht hij ook bij de F meedoen. Er was zelfs een “vrolijke vogel” op de spelletjesmiddag aanwezig n.l. Rosalie Hofman. En dat leeftijd op zo ’n spelletjesmiddag niets uitmaakt bleek deze middag want wie had aan het eind de meeste punten ….. goed geraden, Rosalie.

Tafel 1 – Tiddo 17 p., Sven 20 p. en David 17 p.
Tafel 2 – Rosalie 21 p., Levi 19 p. en Lucas 19 p.

Uitgeloot werd Lucas Blom zodat Rosalie en Lucas in maart mee mogen gaan zwemmen in zwembad de Lansingh in Krimpen ad IJssel.

Hierna vond de spelletjesmiddag voor de E-teams plaats en met 16 kinderen hadden we hier een leuke deelname keurig verdeeld over 4 tafels. Winnaars met maar liefst 23 punten werden Nina Bongers en net als de vorige keer Lotte Verboom. Wie het hoogste nummer trok werd winnaar en dat werd Nina Bongers.

Tafel 1 – Jesca 17 p., Lotte 23 p., Eline 18 p. en Suus 20 p.
Tafel 2 – Lienke 17 p., Divya 18 p., Nina 23 p. terwijl Benjamin halverwege ziek werd opgehaald.
Tafel 3 – Mink 18 p., Storm 19 p., Stijn 19 p. en David 20 p.
Tafel 4 – Britt 17 p., Maudy 17 p., Lorre 20 p. en Quinty 20 p.

Nina mocht aan het eind een lootje trekken wie er nog meer mee mocht zwemmen en dat werd Divya Post. Beiden mogen in maart mee gaan zwemmen in De Lansingh in Krimpen ad IJssel.

De derde spelletjesmiddag is op woensdag 3 februari en de vierde spelletjesmiddag is op woensdag 24 februari. Dat is inderdaad in de voorjaarsvakantie maar dat is bewust gedaan om ook de leiders en leidsters een keer de gelegenheid te geven om op een spelletjesmiddag aanwezig te kunnen zijn.

Verder bedank ik Cécile, Benjamin en Stijn voor de hulp bij de jongste groep en Marjolein, nogmaals Cécile en Yana voor de hulp bij de oudste groep en Wessel en Tiddo voor de catering.

Tot woensdag 3 februari,
Wim Slingerland.