VrsH_01

[Persbericht organisatie] Succesvol en gezellig INTRO PERSONEEL EF-toernooi op 10 juni 2017 bij Vriendenschaar

Hardinxveld-Giessendam – Op zaterdagochtend 10 juni 2017, vond bij korfbalvereniging Vriendenschaar het INTRO PERSONEEL E-F toernooi plaats. Het terrein aan de Sluisweg werd druk bezocht door de jeugdspelers en diverse supporters van alle deelnemende verenigingen. Het was een succesvol toernooi waarbij ruim 200 kinderen konden sporten en de korfbalsport heeft gepromoot met fanatieke, spannende en sportieve wedstrijden.

Aan het toernooi werd dit jaar deelgenomen door; Vriendenschaar, plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, IJsselvogels uit Moordrecht, KCR uit Ridderkerk, GKV uit Gorinchem, VIKO uit Vianen, Voltreffers uit Oosterhout, SKV uit Sleeuwijk en DeetosSnel uit Dordrecht.

Onder heerlijke zomerse weersomstandigheden konden de jonge korfballertjes en ook hun broertjes en zusjes zich tussen de korfbalwedstrijden door ook nog vermaken bij diverse spelletjes zoals skippy-ballen race, zaklopen, blikgooien, sjoelen, grabbelton en 2 springkussens. [Einde persbericht]

IJsselvogels ging met 2 E-teams en een F-team op pad. Er werd gespeeld in de leeftijdscategorieën van volgend seizoen.

F1 werd 2e in poule F3, na een nederlaag tegen HKC F4 (3-1) en winst tegen Vriendenschaar F4 (5-0) en GKV F2 (4-0). Ook met korfschieten werd de tweede plaats gehaald.

E2 werd 2e in poule E4 na verlies tegen KCR E3 (0-5), winst tegen DeetosSnel E3 (3-1) en een gelijkspel tegen Vriendenschaar E4 (4-4).

E1 wist niet te winnen in poule E2 en verloor met 0-3 van KCR E2, met 1-3 van DeetosSnel E2, met 0-9 van winnaar HKC E1 en met 1-4 van Vriendenschaar E2.