Vrs

[Persbericht organisatie] Succesvol en gezellig middagprogramma Rabobank regio – paastoernooi op 2e Paasdag bij Vriendenschaar

Hardinxveld-Giessendam – Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart 2016, vond bij korfbalvereniging Vriendenschaar het Rabobank regio-paastoernooi plaats.

Door de weervoorspelling (code geel) had de toernooicommissie samen met het bestuur uit voorzorg op zondag het besluit moeten nemen om het ochtendprogramma van het paastoernooi te annuleren. In de loop van de maandagochtend werden wederom de weersverwachtingen beoordeeld en toen is besloten het middagprogramma wel door te laten gaan voor de A-, en B-jeugd.
Op een enkele bui na was het ’s middags, ondanks de harde wind, toch redelijk vertoeven op het korfbalterrein van Vriendenschaar aan Sluisweg. Het toernooi werd redelijk drukbezocht door diverse supporters van alle deelnemende verenigingen. Het was een succesvol toernooi waarbij jeugd uit de regio kon sporten en de korfbalsport heeft gepromoot met fanatieke, spannende en sportieve wedstrijden.

Aan het toernooi werd dit jaar weer door 5 verenigingen deelgenomen; naast Vriendenschaar waren plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, IJsselvogels uit Moordrecht, het Sliedrechtse Merwede, en Vitesse uit Barendrecht aanwezig.

Bij de B-jeugd werd de ploeg van Vitesse 1e. In de poule bij de A-jeugd was het heel spannend met 3 ploegen op een gedeelde 1e plaats: Vitesse, IJsselvogels en Merwede. Op doelsaldo wist ook in deze poule Vitesse de 1e plaats op te eisen.

Vrstoernooiuitsl

Vrs