Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

13 juli 2020

Reacties:

0
 juli 13, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Afgelopen week zijn de inlooptrainingen gestart en wat was het een succes!

Het spits werd dinsdag afgebeten door de E en F jeugd. Er waren ruim 15 kinderen aanwezig die door Cécile, Iris en Yana met ondersteuning van Wim werden getraind. Daarna waren er ruim 20 kinderen van de A t/m D jeugd aanwezig die onder leiding van Lotte, Annelie en André lekker gesport hebben. Vanwege een teambuilding was de B jeugd afwezig, wij hopen hen aanstaande dinsdag te ook kunnen begroeten. Donderdag heeft een kleine groep senioren onder leiding van Hans Klijn op het veld gestaan. Opvallend daar was de grote opkomst van de dames van het 3/4. Top! Aanstaande donderdag kan de selectie ook op donderdagavond  aansluiten.

Let op:
De inlooptraining van de senioren is vanaf deze week qua tijd aangepast naar 20.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur).

Gezocht:
Bij de E/F groep hebben we vastgesteld dat er minimaal 4 trainers moeten zijn voor die groep waarvan er liefst 1 wat ervaren trainer. In het huidige schema zijn dit er nog 2. Afgelopen week heeft Wim bijgesprongen en deze week gaat Manon bijspringen. Voor volgende week en de 3 weken daarna zoeken we nog wat mensen die willen helpen of de training willen geven. Indien we niet vinden is het alternatief dat we het aantal keer verlagen naar nog 2x ipv 4x. Wie kan er (naast degene die nu al ingepland staan) een keer (mee)helpen bij de E F op de dinsdag om 18:00? vleugels@ijsselvogels.nl

In dit bijbehorende schema zijn de aanpassingen doorgevoerd.

Bedankt trainers, coördinatoren en natuurlijk alle spelers voor jullie inzet afgelopen week. We zien jullie deze week graag weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *