Voor de E en de F hebben we de data verplaatst. Voor de B wordt nog naar een geschikte dag gezocht. Het idee is om hier een wedstrijdje te spelen, ouders tegen de kinderen.

Het F toernooi is verplaatst naar dinsdag 13 juni om 18:00 uur. Voor de E volgt via de app een nieuw tijdstip, daar het zaterdagmiddag te warm wordt.

We hebben al twee hele gezellige ouder kind toernooien gehad. Bij de D hebben we mooie combinaties gezien, spannende potjes en 6 winnaars. Bij de C hadden we een mooie opkomst, hele fanatieke ouders, een blessure (sterkte voor Corné van Eijk) en 4 winnaars.

Je speelt samen met je ouder 3 wedstrijdjes van 10 minuten.

Tussendoor is er tijd om bij te kletsen en tactieken door te spreken 😉 . Ouders mogen alleen ouders verdedigen en kinderen alleen kinderen.

Als je niet mee kan doen, dan kan je dat doorgeven aan Patrick van der Ham door te mailen naar activiteitenijsselvogels@gmail.com.

Als je ouders niet kunnen dan mag je natuurlijk ook je opa, oma, oom, tante, broer of zus meenemen. Als die ook niet kunnen dan vinden we wel iemand langs het veld die mee kan doen.