Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Update Coronavirus rondom de competitie en vereniging

17 maart 2020

Reacties:

0
 maart 17, 2020
 0
Categorie: Clubblad
Beste leden,
Bijgaand een update rondom de invloed van het Coronavirus op IJsselvogels. Neem het even door zodat je weet hoe we de komende weken verder gaan:
– het KNKV heeft afgelopen maandag een update op haar website geplaatst (https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates) waarin ze een aantal besluiten neemt. Wij volgen de KNKV-besluiten.
– de zaalcompetitie is afgelast. De KNKV neemt uiterlijk as vrijdag een besluit over promotie en degradatie afhandeling. We zullen als vereniging alle spullen die nog in de Zuidplas liggen (zoals ballen) weghalen en naar het veld brengen
– er is geen finale van de Korfbal League op 4 april. Kortom ons plan om met 77 leden naar Ahoy te gaan gaat niet door. 6 april besluit het KNKV of dit nog wordt ingehaald. Ongeacht wat er op 6 april wordt besloten zullen we vanuit het IJsselvleugelsproject de komende tijd iedereen de 10 euro eigen bijdrage terugbetalen.
– in elk geval t/m dinsdag 7 april zijn er geen activiteiten bij IJsselvogels. Geen traningen, geen clinics, geen oefenwedstrijden, geen bijeenkomsten etc. Uiterlijk maandag 6 april (maar hopelijk eerder)  zullen we vanuit de vereniging een update plaatsen rondom de situatie en planning. Ook hierin volgen we weer het KNKV.
– komende week heeft de CTZ een onderling overleg en wordt naar verder lopende zaken gekeken
– ondanks alles blijven we als CTZ bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2020/2021. Heb je vragen hierover of wensen voor het komende seizoen, laat ons die dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden! De senioren en A-leden vragen we onze jaarlijkse enquete zsm in te vullen.
We adviseren iedereen de maatregelen van het kabinet en de adviezen van het RIVM op te volgen en contacten te minimaliseren. Ook voor ons als korfbal en als korfbalvereniging gaat het een lange zit worden. Als je suggesties hebt naar ons hoe we ondanks deze maatregelen we de betrokkenheid bij elkaar en de sport kunnen blijven verhogen horen we dat graag.
Heb je vragen kun je ons bereiken via bestuur@ijsselvogels.nl en ctz@ijsselvogels.nl

 

Namens het bestuur en de CTZ,

 

Andre van Grieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *