Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Update rondom de competitie zaal en veld nav KNKV

24 maart 2020

Reacties:

0
 maart 24, 2020
 0
Categorie: Clubblad

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

IJsselvogels tot 1 juni gesloten qua wedstrijden, bijeenkomsten en samenkomen
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni. Alle wedstrijden zijn afgelast. IJsselvogels volgt deze richtlijn.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen.

Lees het hele KNKV bericht op de KNKV site

De CTZ van IJsselvogels is op de achtergrond bezig met de competitie van 2020-2021. We zullen in april hier weer met vervolgaankondigingen komen hoe we teamsamenstellingen willen gaan doen voor het nieuwe seizoen. Eea is ook afhankelijk van de besluiten die de KNKV op 6 april publiceert. Wensen rondom indelingen of hoe je ons kan helpen als trainer, ouder, coach kun je altijd mailen naar ctz@ijsselvogels.nl Ook voor ons zijn het lastige tijden voor het vinden van oplossingen, keuzes en afstemming.

 

Namens de CTZ,

Stefan Rijkaart van Cappellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *