Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

Het bestuur vraagt graag aandacht voor de theatervoorstelling “Wel Winnen hè! Deze voorstelling is bedoeld voor bestuurders – trainers/coaches/begeleiders – scheidsrechters en officials – vrijwilligers en zeker ook voor ouders. Deze voorstelling is op 5 maart 2014 te bezoeken in Zevenhuizen (Swanla). Via de site  www.welwinnenhe.nl  zijn kaarten te bestellen. Dit is een aanrader voor een ieder!

Zoals verwacht gaat stichting “het Polderbad” vanaf 16 februari 2014 de exploitatie van de Zuidplas overnemen. Omdat de overdracht allemaal snel geregeld moet worden, zal er best wel eens iets fout gaan. Hiervoor is begrip gevraagd. Het alternatief was om sporthal De Zuidplas een aantal weken dicht te doen en daar zijn we ook niet mee gebaat.

Van mijn ouders heb ik altijd geleerd dat als je ergens aan begint dat je dit ook af moet maken. Met andere woorden: als je met een team aan een seizoen begint moet je dit ook afmaken. Dit principe heeft mij ook in mijn maatschappelijke carrière gevormd, tot wat ik nu ben. Niet iedereen denkt er blijkbaar zo over en haakt soms halverwege af, jammer en teleurstellend voor je teamgenoten. Zeker voor al die vrijwilligers die zich inzetten voor jouw en je teamgenoten. Hier is ook de contributie (van een heel jaar) op gebaseerd.

Nog en bijzonder moment: afgelopen zaterdag floot ik in Tiel: Tiel ’72 – HKC. Voor de wedstrijd kwam de aanvoerster van HKC naar mij toe en zei: “Dag meneer Bos. Hoe is het met u en met uw kinderen?” Ik gaf aan dat het goed met ons ging en vroeg wie zij dan wel niet was. Het was Susanne Stans. Een veel scorend lid in de welpen – F en C teams, en daarna verhuisd met haar ouders. Voor de oudgedienden: jullie moeten allemaal de groeten van haar hebben (Wim – René – Govert enz.)

 

Henk-Jan Bos