Van de Voorzitter

Het nieuwe seizoen 2016-2017 is alweer begonnen. Na de oefenwedstrijden is afgelopen zaterdag de eerste competitiedag geweest. De commissies hebben ook in de vakantie veel werk verzet om deze start weer mogelijk te maken. Nieuwe teams, nieuwe trainers; het is allemaal weer even wennen.

 

We hebben nu een seizoen op de nieuwe (kleinere) veldafmetingen op ons complex gespeeld. Ik denk dat we kunnen zeggen, dat het een verstandig besluit is geweest om deze investering te doen. Langzamerhand zie je steeds meer verenigingen hun afmetingen wijzigen.

 

Het digitale bewaarexemplaar nummer zes is reeds verstrekt met dank aan Anita Vink – Drillenburg. Veel werk in een korte tijd omdat veel gegevens vanuit de bond pas vlak voor de competitie beschikbaar zijn.

 

Op 28 september staat het schoolkorfbaltoernooi weer op het programma. Een belangrijk toernooi voor IJsselvogels, waar veel vrijwilligers voor nodig zijn. Geef je hiervoor op bij Wim Slingerland, zodat dit toernooi goed kan verlopen. We rekenen op jullie.

 

Vandaag opnieuw droevig nieuws ontvangen. Oud lid, maar met een warm hart voor IJsselvogels: Anita Wevers is na een korte, maar slopende ziekte overleden. Voor haar kinderen Marjolein (en partner Robin), Esmeralda en Edward zal een zware periode aanbreken, omdat zij zonder hun moeder verder moeten en hierdoor voor een groot deel op zichzelf zijn aangewezen. Hopelijk zijn er voldoende mensen om hen heen die hierin bij kunnen staan. Wij wensen hun veel sterke in deze moeilijke tijd.

 

Het bestuur vraagt alvast aandacht voor de algemene ledenvergadering op woensdag 26 oktober 2016. Wij rekenen op velen, juist om al die vrijwilligers binnen onze vereniging de plek te geven die men verdient en het beleid van IJsselvogels onder de loep te nemen.
 

Henk Jan Bos