Van de Voorzitter

De kop is er al weer af. Onze  teams hebben al 2 of 3 keer gespeeld. Tevens hebben we ook al met de eerste afgelastingen te maken. Dinsdagavond was het weer zo slecht dat vele wedstrijden in de regio werden afgelast of gestaakt.

We hebben even tegenslag gehad met het terugplaatsen van de reclameborden, rondom de nieuwe kunstgrasvelden, maar hopelijk worden deze komende week terug geplaatst in een nieuw ophangsysteem. Belangrijk punt bij gebruik van de nieuwe velden is het opbergen van de verrijdbare dug-outs. Deze dienen na gebruik naar de afrastering gereden te worden zodat ze niet in de volle wind kunnen komen te staan.

De laatste bestuursvergadering liep voor mij wat anders dan gedacht. In deze vergadering hebben we afscheid van Monirah, als afgevaardigde van de G commissie, genomen. Monirah blijft haar overige activiteiten binnen IJsselvogels nog vervullen maar verhuist half oktober naar Capelle a.d. IJssel. Monirah dank voor je inbreng binnen het bestuur.

De grote clubactie is dit weekeinde ook weer gestart. Alle jeugdleden hebben hier zaterdag informatie over ontvangen. In dit clubblad lees je hier ook meer over. Hiermee kun je je zakgeld ook aanvullen. Hoe meer je je best doet hoe meer zakgeld en hoe meer voor de club, en wel voor de jeugdactiviteiten!

Dit is het laatste clubblad voor de  feestweek in de eerste week van oktober waar wij ons 50 jarig bestaan groots zullen vieren. In dit clubblad zullen jullie hier nog veel over lezen. IK hoop dat jullie alle activiteiten in deze week zullen bezoeken. We bestaan maar 1x 50 jaar, dus geniet er dan ook van. Wim Slingerland zal vanaf deze week ook weer een beroep op jullie doen voor het school korfbal toernooi op woensdagmiddag 2 oktober. Er is veel hulp nodig dus geef je spontaan op, zodat het in de feesteek een bijzonder evenement wordt. Hopelijk met goed weer. Ik zie jullie graag in deze (feest) week. Vergeet de 10 kamp op 5 oktober niet met het mega slot feest voor leden –oud leden – sponsoren – vrijwilligers en ouders.

Henk Jan Bos

voorzitter