Van de Voorzitter

Het laatste clubblad van dit seizoen. Er moet mij direct iets van het hart. In het vorige clubblad begon ik mijn stuk dat ik het jammer vond dat de scheidsrechtersavond voor junioren van vrijdag 26 april geen doorgang kon vinden. Er kwamen slechts 2 junioren opdagen. De meeste uitgenodigde junioren bleven weg zonder afmelding, een aantal junioren hadden voor studie afgezegd. Er is toen een nieuwe datum genoemd nl: 29 mei 2013. Alle junioren zijn twee maal uitgenodigd, en dan nog is de opkomst maar 8 personen. Jammer, en niet volgens afspraak.Het bestuur probeert beleid voor de vereniging te verzorgen en brengt dit op de ledenvergadering, het hoogste orgaan van de vereniging. Indien een voorstel (waaronder deze scheidsrechters avonden) democratisch wordt aangenomen behoor je je hier dan ook aan te houden. Na de vakanties zullen we tevens de ouders informeren. Let wel de kosten die door het bestuur zijn gemaakt moeten wel gewoon betaald worden. De junioren die er wel waren treffen hierin dus geen blaam.

Het seizoen loopt al redelijk op zijn einde. Op het moment dat ik dit schrijf weet het 1e nog niet of ze zich gehandhaafd hebben of nog een wedstrijd moeten spelen. Bijzonder. Vorig jaar speelden ze in de laatste wedstrijd nog voor een plaats in de hoofdklasse. Nu is het alle hens aan dek!

Volgende week wordt het seizoen officieel afgesloten met het integratietoernooi voor alle leden. In het kader van ons 50 jarig bestaan zijn er vele extra’s, waaronder het Beach korfbal voor de jeugd. Hopelijk zullen ook veel ouders deze dag bezoeken.Dan kunnen ze ook de laatste plekken voor het “ afscheid je rijk” kopen voor 1 Euro. (De procedure hiervan zal waarschijnlijk nog in dit clubblad worden verteld.)

Aanstaande zaterdag is het de laatste dag dat we op het huidige kunstgras spelen. Op maandag 10 juni starten de vervangingswerkzaamheden. Deze moeten de 2e week van augustus klaar zijn voor de 1e training van de selectie.

Toch nog een drukke week op onze accommodatie. De schietcompetities – de Zuidplas G-Olympiade op woensdagmiddag en donderdag de schoolsportdag voor de bovenbouw van de Moordrechtse scholen.
Een seizoen met weer zeer veel vrijwilligerswerk dat door vele leden is verzet. Zonder deze mensen geen korfbal in Moordecht! Namens het bestuur dank voor de vele uren die hier aan besteed zijn.
Wij gaan er van uit dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen.
Velen van jullie zal ik in de loop van deze laatste weken van het seizoen nog wel zien/of spreken.
Indien dit niet het geval is wens ik jullie een fijne en rustige vakantie, zodat een ieder uitgerust is voor het seizoen 2013-2014.

Dan gaan we uitkijken naar de feestweek in oktober ter afsluiting van het jubeljaar!

Henk Jan Bos
Voorzitter

 

[formlightbox_call title=”lightbox form” class=”1377698235682″]Click here[/formlightbox_call] [formlightbox_obj id=”1377698235682″ style=”” onload=”false”][contact-form-7 id=”10044″ title=”Contactformulier 1″][/formlightbox_obj]