Van het bestuur…..!

Goh waar is het nieuwe bestuur allemaal mee bezig kregen we als vraag tijdens de super gezellige nieuwjaarsreceptie. En dat is een duidelijke aanwijzing dat we meer communicatie moeten doen vanuit het bestuur om de leden/betrokkenen middels dit medium beter te informeren over de lopende zaken. Dus bij deze de eerste opzet. Om daar(kort ? ) inhoud aan en inzicht in te geven.

Katja Smitskamp heeft de voorzitter hamer overgenomen van John Vonk in de CTZ. John maakt het seizoen gewoon af in de CTZ om Katja nog in raad en daad te ondersteunen de komende periode.

  1. Er wordt druk gewerkt en meegedacht met de CTZ om de trainingsstaf voor volgend seizoen rond te krijgen.
  2. De algemene financiële sponsoring door de Rabobank stopt en hiervoor komt een model waarbij de Rabobank (en NOC/NSF) verenigingen gaat ondersteunen. Verenigingen in de Gouwestreek zijn uitgenodigd om middels een korte onbegeleide pitch hiervoor in aanmerking te komen. Onze inzending is door de Rabobank beoordeelt en onze vereniging is gekozen om dit verder vorm te geven. Donderdag 18 januari is intake in onze kantine, hiervoor moet een doorsnede van de vereniging aanwezig zijn om dit op te gaan starten. Mocht je geïnteresseerd zijn in onze inzending is deze hier te bekijken: https://prezi.com/view/dO4fWY9Gr2hxqT17b5Wb/
  3. Er zijn nieuwe gedrags- en omgangsregels opgesteld en deze worden nu door de vertrouwenscommissie getoetst. Na deze beoordeling worden ze gedeeld in de vereniging en zullen we de inrichting daarvan gaan uitvoeren. De omgangsregels zullen we een prominente plek gaan geven.
  4. Komende periode gaan we doorpakken op de door de commissies tijdens de ALV besproken doelen voor dit jaar.
  5. We zijn voornemens om een clinic te laten verzorgen voor de leden door een nog te bepalen prominent speler of trainer in de korfbalwereld. We houden het nog een beetje cryptisch maar nieuws hierover gaat volgen.
  6. We gaan een promotieteam oprichten om nieuwe leden te werven.

 

Natuurlijk blijft gelden, we kunnen het niet alleen, dus alle hulp bij de uitvoering is zeer welkom!

 

Anita, Hans, Arie en André