Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

25 november 2019

Reacties:

0
 november 25, 2019
 0
Categorie: Clubblad

Als bestuur proberen we met enige regelmaat jullie op de hoogte te houden van alle activiteiten en onderwerpen die binnen het bestuur voorbijkomen.

Na de zeer goedbezochte laatste Algemene Leden Vergadering, waarvoor nogmaals onze dank, is Anita druk bezig om alle op- en aanmerkingen te verwerken in de notulen. Als slot van de vergadering heeft Andre de (voorzichtige) plannen kenbaar gemaakt t.a.v. de ontwikkelingen in en rondom de kantine. Wij zijn erg enthousiast om hier invulling aan te geven en de plannen verder te concretiseren, we hebben echter ook de lokale overheid nodig voor de noodzakelijke vergunningen. Het proces is in ontwikkeling maar kan nog wel even wat tijd kosten om de nodige vergunningen  rond te krijgen.

KombiFit heeft een hele goede start gemaakt waarbij de opkomst op de maandagavond heel stabiel is. Veel nieuwe en oude gezichten die zich met elkaar in het zweet werken onder de enthousiaste en bezielende leiding van Bob en Jesse. Nieuwe spiergroepen worden ontdekt en aangesproken. Mocht je nog tijd hebben in je agenda kom dan eens geheel vrijblijvend kijken op maandagavond.

In een eerder gepubliceerd stuk is gesproken over de mogelijke plannen vanuit het bestuur om te komen tot een rookvrije vereniging. Helaas zijn daar nog niet heel veel reacties op gekomen. Graag horen wij van jullie wat jullie vinden van deze ontwikkeling en of wij als bestuur hier verder vorm aan moeten geven.

De eerste helft van de veldcompetitie is afgesloten, zo ook de voorbereidingen op de zaalcompetitie. Afgelopen zaterdag is de competitie van start gegaan met allemaal goede intenties en doelstellingen.  Als bestuur hebben wij het gevoel dat er in de gehele vereniging een goede sportieve “vibe” aanwezig is.  Bij deze ontwikkeling wil ik toch wel de activiteiten van de CTZ even in het bijzonder benoemen. Het credo “IJsselvogels dat zijn wij samen” lijkt wel te zijn gemaakt voor de CTZ. Ouders van kinderen die mee gaan helpen met het wedstrijdsecretariaat, oud-spelers die mee willen gaan denken/dromen over de sportieve toekomst van de vereniging, alle vrijwilligers die invulling hebben gegeven bij het begeleiden van de kinderen op zowel technisch als sociaal vlak. Dit geeft de vereniging een heerlijke positieve boost om met elkaar verder te bouwen aan het merk IJsselvogels.

Allemaal succes komende periode in de zaalcompetitie. Speel je wedstrijd, coach je team, fluit je wedstrijd en moedig elkaar aan want IJsselvogels zijn we met elkaar.

 

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *