Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

24 maart 2020

Reacties:

0
 maart 24, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Het zijn rare tijden op dit moment. De maatregelen om de uitbraak van het Corona virus te beteugelen raken ons  allemaal. Elke dag/week worden nieuwe maatregelen bekend gemaakt die verdere beperkingen opleggen en zelfs op het moment van dit schrijven en de publicatie kunnen deze nog verder worden aangepast. Ook als IJsselvogels worden we geraakt in die zin dat de zaal competitie en de tweede helft van de veldcompetitie niet meer worden uitgespeeld. Ook onze sociale cohesie zoals trainingen, feesten, vergaderingen, bijeenkomsten, samenzijn langs de velden en  de gezelligheid in de kantine zijn op dit moment niet mogelijk of toegestaan. Ook heeft de gemeente ons aangegeven dat de velden dicht moeten zijn en blijven en dat gebruik (ff samen balletje mikken) niet is toegestaan. We zullen ons als IJsselvogels aan al deze voorschriften houden om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Ondertussen zijn er initiatieven gestart om toch als IJsselvogels enige sociale cohesie met elkaar in stand te houden. Voor de allerkleinsten zijn er al doeboekjes gedistribueerd. Ook voor alle andere leden en ouders is IJsselchase in de maak waarover jullie op korte termijn verder worden geïnformeerd. We doen wat mogelijk is binnen de grenzen die zijn gesteld om toch onderlinge binding te waarborgen. Diverse commissies en bestuur vergaderen virtueel met elkaar om zo op de achtergrond bezig te zijn met het einde van de beperkingen of de vormgeving voor het volgende seizoen. We proberen zo goed en zo kwaad als mogelijk dingen voor te bereiden zodat we straks na de beperkingen weer aan de slag kunnen met leuke dingen!

Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen is ook voor ons als bestuur nu ongewis. We zullen communiceren over zaken als hier meer helderheid over ontstaat in de komende periode. Denk hierbij aan promotie en degradatie van diverse teams. Hier zullen beslissingen worden genomen door de KNKV die ons misschien ‘pijn’ gaan doen.

Voor nu geldt pas op elkaar, zorg dat de verspreiding zoveel mogelijk wordt voorkomen en hou elkaar een beetje in de gaten en help elkaar daar waar mogelijk. Ook in Corona tijd zijn en blijven we IJsselvogels met elkaar!

Anita, Arie, Hans en André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *