fiesta feest

Verslag feestmiddag E en F

Woensdag 8 maart werd weer als afsluiting van de spelletjesmiddagen en van het zaalseizoen een feest gehouden voor alle E- en F-kinderen. Van de 38 kinderen waren er 25 aanwezig. Jammer dat Jayden op het laatste moment niet aanwezig kon zijn omdat hij ineens ziek werd. Gelukkig was hij zaterdag bij de kampioenswedstrijd van F1 weer beter en kon hij gewoon meespelen.

Iedereen was keurig om 14.00 uur aanwezig en dankzij de hulp van Stefan, Joran, Benjamin, Dominique, Jesca en Rosa konden er 6 spelletjes worden gespeeld. Om 15.30 uur was het tijd voor de jeugdfilm the Croods, alleen …….. omdat de beamer niet meer in het clubhuis aanwezig was had ik van thuis een breedbeeldtelevisie meegenomen maar niet aan gedacht dat deze af en toe kuren vertoonde. Hierna was het tijd voor de pannenkoeken.

Dankzij de moeders van Anne, Sil, David, Timo V., Kaya en Xavi, Floortje V., Lieke M., Timo v.d. H. en van Eline waren er ruimschoots voldoende pannenkoeken en konden de kinderen smullen tot ze vol zaten.

DJ Rens had zich intussen geïnstalleerd om de kinderen te vermaken met o.a. stoelendans, krantenspel, limbo en nog veel meer. Om 19.00 uur was het tijd om te stoppen en konden de kinderen opgehaald worden door hun ouders. Iedereen die heeft geholpen om het de kinderen naar de zin te maken, nogmaals hartelijk bedankt.

Wim Slingerland.