20181110_125217 (Middel)

Verslag Mixtoernooi 2018

Mixtoernooi 2018

10 november: tijd voor het mixtoernooi als start van de zaalcompetitie. Half 9 in de sporthal en tot half 3 komen alle jeugdteams voorbij. Bij de F-teams veel nieuwe gezichten en dat moest ook wel, want in de zaal starten twee nieuwe F-teams: F2 en F3! In onderlinge wedstrijden op het middelste veld werd zeer fanatiek gestreden om de titel: de winnaars kregen wat lekkers aan de bar! Noortje, Ayub, Mila en Carice (onder leiding van Cécile en Iris) werden als team 1 ook eerste, voor team 2 (Fleur, Timo, Nienke en Floris met coach Mark), team 3 (Thijme, Kyra en Elin met Marieke) en team 4 (Daan, Quinten, Eva en Tamara met Nikki).

Tegelijkertijd op de buitenste velden werden de E-teams gemixt. Ook hier nieuwe gezichten die in de zaal een zesde E-team gaan vormen. 7 mixteams streden in 2 poules om de zege, een finale tussen de poulewinnaars volgde om de winnaar te bepalen. Bij de E en F zijn alle standen wel bijgehouden, maar niet allemaal verwerkt en opgeschreven of bij mij aangekomen, dus de statistieken ontbreken dit jaar.

 

Daarna de D’s die er (op 2 bekende afwezigen na) allemaal waren. In 6 teams (2 poules) werd gestreden.

Team 1: Flo, Sahra, Julian
Team 2: Eline, Anne, Ayoub
Team 3: Lieke, Sarah, Timo
Team 4: Luna, Wilmer, Ties, Sven
Team 5: Nora, Wessel, Rico, Marnick
Team 6: Maya, Sven, Lucas vL, Lucas B

Team 4 en team 1 werden poulewinnaar en speelden in de finale tegen elkaar, die door team 4 werd gewonnen.

De B- en C-teams werden ten slotte in 9 teams door elkaar heen gemixt.

Team 1: Cécile Rosanne Wesley Sem
Team 2: Yana Lienke Levi Joran
Team 3: Anna Lotte Jesse TimS
Team 4: Lieneke Simone Thomas Sander
Team 5: Lisa Suus Mink Benjamin
Team 6: Thirza Nina Stijn Isa
Team 7: Jesca Noa Finn Kris
Team 8: Rosa Willeke Willem Marijn
Team 9: Anne Storm TimP Nils

In poule A werd team 2 poulewinnaar door alle 4 de wedstrijden te winnen. Team 3 werd tweede, voor team 1, team 4 en team 5. In poule B werd team 8 winnaar, voor team 7, team 9 en team 6. 90 goals alleen al in de poulefase. Dit betekende een 9e plaats voor team 5 en vervolgens een strijd om de overige plaatsen tussen de overige teams. Team 4 werd 7e door team 6 met 4-1 te verslaan, team 9 werd 5e door met 3-2 van team 9 te winnen. In de kruisfinales wonnen team 8 (4-2 van team 3) en team 7 (0-3 van team 2) en stonden zij in de grote finale. De kleine finale werd met 3-1 gewonnen door team 2, de grote finale was een prooi voor team 8 dat met 4-1 wist te winnen door doelpunten van alle vier de spelers; Finn scoorde tegen. De winnaars gefeliciteerd, maar belangrijker dat iedereen 4 tot 6 intensieve wedstrijdjes van 10 minuten heeft gespeeld als oefenwedstrijd. Succes in de zaal!

Dank aan alle hulp in de voorbereiding & uitvoering van deze ochtend/middag!

Matthijs