Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Verslag onderlinge wedstrijden zaterdag 10 April

11 april 2021

Reacties:

0
 april 11, 2021
 0
Categorie: Clubblad
Afgelopen zaterdag was de start van het interne Corona veldseizoen. Van de VV tot en met de selectie kwam op het veld in actie.
Deze week werd er met normale teamgrootte gespeeld, 8 tegen 8 en bij de F en E natuurlijk 4 tegen 4. We begonnen om half 10 met de E en de D teams.  Corona coördinatoren Sanne en Judith zorgde dat alles goed verliep. Fijn dat jullie je hadden aangemeld en er waren! De scheidsrechters Mick, Jelle en Edwin waren ook van de partij. Top geregeld door Marijn vd Hoog!
Het was een gezellige boel en de E1, E2, E3 en E4 speelden onderling tegen elkaar. Speciale telling van de scores zorgde voor de uitdaging en aan de andere kant mogelijkheden om een mooie uitslag neer te zetten. Ook bij de D1, D2 en D3 werd er een onderlinge krachtmeting gedaan. Iedereen ging er vol voor! Het was heel fijn om al de spelers weer te zien korfballen en strijden voor de bal. D1 en E1 scoorden de meeste goals en daarna volgde al snel de E2 en de D2. Ook D3 en E4 scoorde een aantal mooie ballen!
Om 11:15 uur ging de F van start. Er waren 3 teams.
  1.  Ilse- Yente- Daan en Yaden met leidster Yana
  2. Eva- Anna-Belle- Yannick en Jesse met leidster Cécile
  3. Jazz- Melle – Timo en Thiemen met leidster Iris.
Er werden 8 wedstrijdjes gespeeld waarvan team 1 er 4 won (4 pnt) team 3 er 3 won (3 pnt) en team 2 er 1 won (1 pnt). Het korfschieten werd beide keren door team 2 gewonnen (2×3 pnt), team 1 werd 2 x 2de (2×2 pnt) en team 3 werd 2x 3de (2×1 pnt).
Eindstand totaal hierdoor:
team 1 – 8 punten, team 2 – 7 punten en team 3 – 5 punten.
Vanaf 11:45 uur was het de beurt aan de C/B/ A2. Ieder team speelde 2 wedstrijden van 35 minuten. Ook hier een speciale telling voor de uitdaging en mogelijkheden en motivatie. Super spannende wedstrijden gezien en uitslagen ontvangen die dicht bij elkaar lagen. Topper C1 tegen B2 eindigde in 6-6 (scores van de C1 telde voor 2) en A2 tegen B2 werd 6- 12 (scores B2 telden voor 2) en C2 tegen B3 werd 2-4 (scores C2 telden 2 keer) scheidsrechters waren ook hier geregeld. Heel mooi dat deze mensen er waren om hun steentje bij te dragen. Corona coördinatoren Sylvia en Katja waren hier aanwezig om alles in goede banen te leiden. Bedankt!
Inmiddels gaf het weer wat meer nattigheid. Jammer maar we gingen door met de B1, A1 en combi 1/2. Van half 3 tot 4 uur stond het laatste blok met wedstrijden.
Er werden 3 wedstrijden gespeeld, A1- B1, A1- combi 1/2, B1- combi 1/2. Een wedstrijd duurde 30 minuten. Ook hier weer een scheidsrechter geregeld, die zichzelf ook helemaal in de strijd gooide. Bedankt! Zonder is een stuk minder handig en leuk:)
A1 kon aardig bijbenen tegen combi 1/2. Waar het voor combi 1/2 wel lastig spelen is. Kun je er wel vol voor gaan zonder onsportief te zijn? Het antwoord is ja! Genoten van jullie allemaal.

A1 tegen B1 eindigde in 6-6, wat een mooie opsteker is voor de B1 omdat ze de afgelopen trainingspartijen tegen A1 een paar keer aan het kortste eind trokken. Voor

B1 waren er 3 scores tegen combi 1/2 maar gelukkig was de selectie echt een maatje te groot (niet altijd qua lengte trouwens😉).

Ondanks het natte weer, ook hier iedereen lekker zien korfballen en coachen. Fijn om met elkaar te zijn als IJsselvogels!
Alle coaches van de teams ook bedankt want zonder jullie zijn de spelers stuurloos.
Leonie het was gezellig en op naar de volgende keer!
Volgende week 4 tegen 4 met beachkorfbal regels. Meer info vind je hier.
Groetjes Christa
Enkele foto’s:

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *