Verslag recreantenwedstrijd en tijden veldtrainingen recreanten

Zo ongeveer 1x in de 6 weken proberen we voor de recreanten een wedstrijd te regelen. Lukt het niet een tegenstander te vinden dan spelen we gewoon een onderlinge wedstrijd. Zo ook donderdag13 februari toen er weer 7 dames en 8 heren klaar stonden om met elkaar de strijd aan te gaan. Dankzij Hermien vonden we in dochter Lieke en Eva 2 welkome (en schotvaardige) invalsters zodat we compleet van start konden gaan.

Team wit bestond uit Ada, Anja, Christa, Marijke, Rob, Walter, Ruud en Nico Kn.
Team zwart bestond uit Petra, Mirjan, Simone, Eva, Gerard, Eddy, Joost en Hans terwijl Lieke en Eva steeds indraaiden waar nodig. Meestal is de indeling zo gemaakt dat beide teams ongeveer even sterk zijn en de uitslag nooit meer dan een verschil van 2 á 3 doelpunten oplevert.  Eva opende voor zwart der score, 0-1, waarna Petra van dichtbij voor 0-2 zorgde. Joost scoorde 0-3 waarna Ruud de spanning weer terugbracht door het eerste doelpunt voor wit te scoren, 1-3. Eva scoorde van afstand 1-4 waarna Lieke 2-4 scoorde. Hierna was het kruit voor wit verschoten en via doelpunten van achtereenvolgens Joost, Simone (een echte doorloopbal), Eva en Eddy werd de ruststand 2-8. Na de nodige vitamientjes naar binnen te hebben gewerkt begonnen we aan de 2e helft. Joost scoorde 2-9 en 2-10 waarna Lieke 2-11 voor haar rekening nam. Eva was intussen voor het witte team gaan spelen en scoorde 3-11 waarna Gerard het laatste doelpunt voor zwart scoorde (3-12). De laatste doelpunten werden door Ruud en opnieuw Eva gescoord waardoor de eindstand 5-12 voor zwart werd. Met dank aan Hermien die kwam supporteren en gelijk belast werd met het bijhouden van de score. Helaas waren Yvonne, Mariska, Mieke, Jan v.d. B., Nico M., Jan Sl., René, Ruben en Stefan afwezig anders hadden we bijna nog een team kunnen formeren.

A.s. Donderdag 6 maart is de laatste training in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk ad IJssel, dan gaan we van een weekje vakantie genieten waarna we WOENSDAG 19 MAART weer beginnen met de training buiten op ons kunstgrasveld, neem dus wel je goede schoenen mee, aanvang 20.45 uur!

 

Wim Slingerland.