Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Van de Sint.....voor alle E-tjes, F-jes en Vrolijke Vogels

17 november 2020

Reacties:

0
 november 17, 2020
 0
Categorie: Clubblad

Lieve kinderen,

Ik ben er weer! Maar vinden jullie het ook niet een heel raar jaar? De Sint kan er slecht aan wennen.

Al een paar maanden houden we allemaal anderhalve meter afstand, hoesten en niezen wij in onze elleboog, wassen wij onze handen heel vaak met water en zeep en proberen wij niet met te veel mensen bij elkaar te komen. De Sint en al mijn pieten houden zich natuurlijk ook aan deze regels!

Uiteraard kom ik dit jaar ook weer naar Moordrecht, maar het zal anders zijn dan normaal. Deze keer geen intocht en geen leuke spelletjes bij jullie in de kantine.

Maar ik vergeet jullie uiteraard niet. Jullie zullen nog van mij horen, want, ook al is er Corona, ik kom graag kadootjes brengen. Hoe en wanneer….. daar laat de Sint jullie nog even over in spanning zitten.

Groet van de Sint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *