Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

11 oktober 2020

Reacties:

0
 oktober 11, 2020
 0
Categorie: Clubblad, CTZ Nieuws

Hieronder vinden jullie de voorlopige zaal-trainingstijden. Vanaf maandag 2 november gaan we in de zaal starten. De eerste contacten hierover dateren al weer van april dit jaar. Deze tijden zijn reeds met de trainers afgestemd en naar aanleiding daarvan zijn ook nog wat wijzigingen doorgevoerd. Nog niet alles is rond, hetgeen kan betekenen dat een aantal teams maar 1x per week gaan trainen i.p.v. 2x. Zaalruimte en de beschikbaarheid van een trainer zijn hierin het belangrijkst.

De zaal is beperkt beschikbaar. De blokken die je in het schema ziet zijn de blokken die we hebben gekregen, andere tijden zijn er niet. We zullen in oktober ook de specifieke coronaregels publiceren die sporthal Zuidplas hanteert.
Opmerkingen:
  • – maandag traint de B3 om 20:00. We hebben hier nog geen trainer voor gevonden dus vooralsnog gaat de training op de maandag voor de B3 NIET door tot er een trainer is gevonden.
  • – op dinsdag trainen de D2 of D3 in roulatie in de gezamenlijke training met de D1. Oftewel de ene week de D2 en de andere week de D3.  We kiezen bewust ervoor niet alle D teams op de dinsdag te laten trainen aangezien dit te druk wordt (obv ervaring vorig jaar).
  • – op dinsdag traint de B groep om 17:00 dat zal de B1 en B2 zijn aangevuld met spelers uit B3 tot een max van 20 spelers. De B3 traint al op de maandag (als we een trainer vinden) en vrijdag. Zijn er veel afmeldingen in de B1/B2 kunnen er meer uit de B3 meedoen. Niet ideaal maar het wordt anders te druk in de zaal.
  • – op donderdag trainen  5 4 3 2 1 en A1 in een wekelijkse roulatie. Roulatieschema kunnen jullie onderling afspreken of dit elke week wisselt of bijvoorbeeld per maand een langere periode 1 tijdstip is. Als alternatief voor deze teams: een vaste tijd kan ook in Nieuwerkerk van 21:00-22:30 uur, laat het maar weten.
Heel veel meer schuiven in het schema is niet mogelijk tenzij jullie onderling dit beslissen, dus zie je een probleem benader iemand met wie je zou willen ruilen.
Groeten
Stefan & Matthijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *