Zaterdag 26 maart had IJsselvogels G1 weer twee wedstrijden te spelen. Dit keer moesten ze het opnemen tegen Vitesse en PKC.

IJsselvogels- Vitesse

Eerste helft IJsselvogels is sterk met verdedigen en loop goed vrij. Cindy speelt voor het eerst een wedstrijd en pakt het gelijk super goed op. Paul en René scoren de eerst 2 punten in super goed samenspel met de rest van het team. 2-2

Tweede helft start met een punt voor IJsselvogels, zeer mooi schot van René. 3-2 Mooie kansen voor Vera en David, zien goed dat de tegenstanders niet dichtbij genoeg staan te verdedigen, en er kans is om te schieten. Super goed gezien, volgende keer is hij zeker weten raak. Vitesse en IJsselvogels zijn aan elkaar gewaagd. Het is een leuke en gezellige wedstrijd. Eindstand 3-3 Voelt als een gewonnen wedstrijd voor beide partijen. Wat een feestje 🥳

PKC – IJsselvogels

De wedstrijd begon gelijk spannend IJsselvogels startte de aanval goed met gelijk een mooie kans voor Fleur, scheelde een haar. Kort daarna nogmaals fantastisch schot, maar deze was helaas verdedigd. PKC komt snel op 2 punten voorsprong, IJsselvogels vergeet helemaal te verdedigen 🙈 En dan komt de bal in aanval met weer een fantastisch schot van Fleur en dit herhaalt zich nogmaals door goed samenspel van Cindy en Issam. 2-2 Robbert en Ruud doen hun uiterste best om hun tegenstander in de gaten te houden, maar die zijn net iets jonger, wat het verdedigen best lastig maakt. Maar onze aanwinst Badr doet zijn uiterste best om meerdere tegenstanders in de gaten te houden en te verdedigen. Wat een super team!! Tegenstander ziet helaas toch weer kans om in korte tijd 2 punten te scoren. 2-4 Maar dan komt Paul in actie schot van ver. Yes, wat zijn we blij. Paul en Alex wisselen om de 6-8 minuten en ook Alex speelt goed, Focus op de bal en houd zowel zijn tegenstander als team genoten goed in de gaten. 3-5 Tweede helft Mariëlle heeft een snelle mannelijke tegenstander, maar ze doet het enorm goed. En ze laat hem een poepie ruiken. Ook Jonas laat zich niet kennen en loopt de lange benen uit zijn lijf. Loopt zo veel mogelijk vrij, en zorgt dat het teamgenoten de bal goed kunnen vangen en schieten. In de aanval gooit Jeroen een mooie bal naar David, David staat vrij , schiet …..bijna. Het blijft spannend. Ook Janita een mooie kans, en later nog een doorloopbal, maar helaas beide kansen net mis. En dan eindelijk scoort Janita, wat een blijdschap in het team. 4-5 Daarna een schot van Issam, bal maakt een rondje op de korf en gaat eruit. Vreselijk, wat een spannende wedstrijd, deze wedstrijd is slecht voor je hart !!!! Maar gelukkig vlak voor het einde nog een fantastische kans, mooi schot voor Issam en hij zit, Geweldig. Waardoor de eindstand 5-5 is geworden. Het is en blijft een feestdag, leuke wedstrijden en een jarige in ons midden….. Jonas is vandaag 18 jaar geworden 🎉🥳