Wedstrijdverslag F1 – KOAG F1

F1 – KOAG F1               05-09-2015

Een zaterdagochtend met bar slecht weer. Het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd klinkt en het begint gelijk te regenen. Dit heeft de hele 1e helft geduurd. Maar F1 begon in tegenstelling tot vorige week veel beter aan de wedstrijd en bleef ook de hele wedstrijd op voorsprong staan. Wat ik als coach vandaag zag stemde mij wel tevreden. Uiteraard zijn er verbeter punten zoals het geconcentreerd blijven spelen en dan met name verdedigend. Doordat er enkele aanvallen goed en snel werd gespeeld kon de tegenstander dit niet bijhouden en werd er weer een doelpunt gemaakt. De tegenstander probeerde met lange ballen te gooien en er hard achteraan rennen en dan proberen een doelpunt te maken. Dit lukte in het begin van de wedstrijd nog wel, maar daarna hadden we dit door en waren we sneller weer bij onze tegenstander. Doelpunten van ons werden redelijk makkelijk gescoord uit elke positie. De 2e helft konden we redelijk makkelijk uit lopen ondanks dat de tegenstander de “super” speler (dan spelen we dus 4 tegen 5!! Hoe chaotisch maak je het voor de spelers, wie mag die nou verdedigen vragen ze dan) in mocht zetten bleven we doelpunten maken. En door “druk” coachen langs de kant kan je aan je eigen spelers duidelijk maken dat ze elkaar moeten helpen met verdedigen en dus rond de korf blijven om de tegenstander met bal te verdedigen. Dit ging soms best al goed. Gaan we op oefenen. Dan 5 minuten voor tijd begint het weer te gieten, maar is de wedstrijd al gespeeld. Een goeie pot van F1 vandaag met een uitslag van 16-10, hoe gaat dat met goed weer!! Vandaag geen strafworpen genomen gezien het slechte weer.

Volgende week (12-09) geen wedstrijd, dus op naar 19-09-2015

19-09-2015, F1 – NIO F1, 10.30u

De doelpunten van vandaag:               Sahra 8x, Tiddo 2x                                                                                                          Timo 5x en Luna 1x