Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

8 februari 2020

Reacties:

0
 februari 8, 2020
 0

Zaterdag 1 februari ging IJsselvogels G1 naar Barendrecht om na een lange tijd weer eens tegen Vitesse G2 te korfballen. Een paar spelers kwamen ons nog wel heel erg bekend voor. Een leuke, sportieve ploeg.
De aanval van IJsselvogels kwam gelijk goed op gang en er werd goed afgevangen en rondgespeeld waardoor Rene 3x kon scoren.
De verdediging ging ook prima. Vitesse scoorde 1 doelpunt tegen 1 -3.
Vlak voor de tweede helft nog werden er nog 2 doelpunten gescoord; 1 van Rene en 1 van Vitesse, wat de stand bracht op 2-4.
Het 2e aanvalsvak speelde ook prima en kreeg verschillende kansen. Jonas en Issam wisten allebeid nog te scoren wat de eindstand bracht op 2 – 6 voor IJsselvogels!

Na een lange pauze waren we weer klaar voor de volgende wedstrijd.

 

IJsselvogels G1 – Velocitas G2. Ook hier weer leuke oude bekende. Het werd weer een hele spannende wedstrijd. De 2 ploegen waren aan elkaar gewaagd. IJsselvogels startte sterk en kwam met 2 doelpunten van Paul op een voorsprong, maar Velocitas had antwoord daarop en scoorde ook 2 doelpunten. 2 – 2.
Na de eerste helft kregen beide ploegen kansen en werd er ook goed verdedigd.
Velocitas wist nog een doelpunt te scoren, 2 – 3 en als het schot van Jonas niet net mis was gegaan…..? Jammer een gelijk spel was erg verdiend geweest.

1 wedstrijd gewonnen, 1 wedstrijd verloren maar vooral een leuke korfbalzaterdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *