korfbalbuiten

11:00 uur ”Iedereen” is bij de Zuidplas en we kunnen vertrekken. Lekker ruim zittend in de auto’s naar Bodegraven.
7 IJsselvogels heren en 1 IJsselvogels dame, dat zijn alle spelers voor vandaag! De andere zijn vannacht thuis gekomen van vakantie, hebben een leuk uitje of zijn geblesseerd.

De 1e wedstrijd is tegen Tempo G2. Om ons tean compleet te maken wil een speler van WION met ons meespelen. De ploegen krijgen allebei veel kansen. Gelukkig is Paul degene die scoort 1 – 0. De 2e helft is super spannend. Maar beide ploegen verdedigden heel goed en er valt geen doelpunt meer.
Best jammer maar het is wel 1 – 0 voor IJsselvogels. Hymen, bedankt voor het meedoen.

Wij hadden de pech dat we 2 wedstrijden achter elkaar moesten korfballen. Best vervelend want met dit mooie/warme weer hadden we graag even een half uurtje uit willen rusten. Maar ja niet klagen, even iets drinken en op naar de volgende wedstrijd.

Eerst snel op zoek naar 2 invallers, want voor Robert was 2 wedstrijden teveel met zijn blessure.  Esther, een dame van Merwede, wilde graag met ons meedoen en terwijl Tempo G2 al terug naar Alphen ging wilde Vincent wel met ons meedoen.
De 2e wedstrijd was tegen Velocitas G2. Het 1e doelpunt werd gescoord door ….. Esther!

0 – 1 voor IJsselvogels. Daarna een doelpunt voor Velocitas 1 – 1. De 2e helft kregen we er echt zin in en kregen we héééél veel kansen. René scoorde 1 – 2 en 1 – 3 en na veel pogingen scoorde Jeroen 1 – 4. Weer allebei de wedstrijden gewonnen!

Chaufeurs bedankt weer voor het rijden, iets wat met zo’n super team echt geen straf is!