Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

5 februari 2019

Reacties:

0
 februari 5, 2019
 0

Zaterdag mocht het G-team met 13 spelers al vroeg vertrekken naar Barendrecht om tegen Movado G1 en Wion G2 te strijden. Met Wion G2 op de eerste plaats in de poule en Movado G1 op een tweede plaats, terwijl IJsselvogels G1 zelf op een 3e plek stond, beloofden dit spannende wedstrijden te worden. 
De eerste wedstrijd was IJsselvogels G1 – Movado G1. Dankzij een doelpunt van Paul kwam IJsselvogels G1 met 1-0 voor te staan. Helaas werden hierna 2 doelpunten doorgelaten, waardoor het 1-2 werd. De tweede helft werd er door beide partijen erg goed verdedigd en zijn er geen doelpunten meer gevallen. Het was duidelijk dat de tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. 

Vervolgens moest IJsselvogels G1 anderhalf uur wachten voor ze hun tweede wedstrijd mochten spelen. Er was genoeg tijd om wat te eten en bij de andere wedstrijden te kijken.

De tweede wedstrijd, Wion G2 – IJsselvogels G1, was wederom een spannende wedstrijd. Opnieuw begon IJsselvogels G1 met een 0-1 voorsprong, dit keer gescoord door Callam. Hierna volgde al snel de 1-1, 1-2 gescoord door Ruud en de 2-2. Hierna was het wisselen van positie en mocht het andere vak aanvallen. Wion wist de 3-2 en 4-2 te scoren, waarna Janita de 4-3 scoorde. Toen Wion de 5-3 had gescoord, werd de aanval van IJsselvogels echt fanatiek. Iedereen goed in beweging en er werden veel kansen gecreëerd. Janita scoorde weer en het stond 5-4. Nog één puntje te gaan en het zou weer gelijk staan. Toen Janita nog een keer schoot, dachten we bijna dat het lukte, maar de bal draaide helaas weer uit de korf, waarna de scheidsrechter al snel de wedstrijd beëindigde. 
Helaas geen punten mee naar huis, maar wat was het goed om te zien hoe iedereen zijn/haar inzet toonde in beide wedstrijden. Zaterdag 16 februari mag IJsselvogels G1 weer twee wedstrijden spelen in Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *