WhatsApp Image 2019-01-26 at 12.51.21

Met 13 spelers en een auto vol supporters gingen we op weg naar Ridderkerk, waar IJsselvogels G1, ondanks het heerlijke weer, nog 2 wedstrijden binnen mocht spelen.

De eerste wedstrijd was IJsselvogels G1 tegen Vitesse G2. Waar dit vorige keer een erg spannende wedstrijd was, kwam IJsselvogels nu al snel achter te staan met 0-4.
Na de rust werd er gewisseld van functie en kwamen er weer nieuwe spelers het veld in, waardoor er vol goede moed aan de tweede helft werd begonnen. Issam scoorde al snel de 1-4. Vitesse wilde ook de tweede helft weer laten zien dat ze konden scoren en scoorde de 1-5 en 1-6. Hierna scoorde Jeroen (2-6), Issam (3-6) en weer Jeroen (4-6). Even dachten we dat we het nog zouden kunnen winnen, maar Vitesse scoorde de 4-7 en het fluitsignaal klonk.

We hadden vervolgens een halfuurtje pauze, even wat eten en drinken en hierna gingen we weer naar de zaal, naar de volgende tegenstander. KCR G1 tegen IJsselvogels G1. Ook KCR wist snel te scoren en kwam met 2-0 voor te staan, waarna Ruud de 2-1 scoorde. KCR had veel publiek en kreeg dan ook veel aanmoediging, het was voor hun de kampioenswedstrijd. Sommige spelers van IJsselvogels hielden zich meer bezig met het publiek van de tegenstander en/of hun eigen frustratie, waardoor de tegenstander sterker bleek dan IJsselvogels. René wist nog een 2e doelpunt te scoren, maar IJsselvogels kon niet op tegen de 7 doelpunten van de tegenstander. Ondanks dit stonden er ook spelers in het veld die tot het einde van de wedstrijd hun best bleven doen en ervoor bleven gaan, complimenten hiervoor!

11 mei speelt IJsselvogels G1 op het veld weer 2 wedstrijden in Moordrecht. We hopen op veel supporters, want IJsselvogels G1 kan de aanmoediging goed gebruiken.