Wedstrijdverslag G1 6 februari

We vertrekken met 11 spelers richting de zaal van WION in Rotterdam, waar het G-team haar laatste twee wedstrijden van de zaal zal spelen. Het beloven twee spannende wedstrijden te worden, omdat er nog een kleine kans is op het kampioenschap.

De eerste wedstrijd is tegen Dijkvogels, de nummer 1 in de poule. IJsselvogels is de nummer 2 in de poule. De eerste aanval speelt goed met z’n vieren over en iedereen krijgt kansen. Ook de doorloopbal, waar hard op getraind is, wordt weer eens geprobeerd. Bij het nemen van twee van de doorloopballen wordt er door de tegenstander op de handen getikt, waardoor we twee keer een strafworp mogen nemen, die Paul allebei scoort. De aanval blijft doorgaan met scoren en in totaal maken ze zes doelpunten. Drie goals van Paul en drie goals van René. We wisselen van functie en hopen dat de andere aanval ook zo leuk zal spelen. Helaas heeft deze aanval meer moeite om met z’n vieren over te spelen en komen tot minder goede kansen. Dijkvogels weet in de 2e helft wel nog een paar doelpunten te scoren. Eindstand 6-3.

We hebben gewonnen van de nummer 1 en staan nu samen bovenaan!!!!

Na een half uur mogen we onze laatste wedstrijd spelen tegen Vriendenschaar. Dit is een zeer spannende wedstrijd waarbij het gelijk op gaat. Eerst scoort Vriendenschaar twee keer, Alex weet de 1-2 te scoren, 1-3 Vriendenschaar en door Nicolien en Ruud komen we gelijk met 3-3. We krijgen genoeg kansen om te winnen, maar weten de kansen niet te benutten. Eindstand 3-3.

Geen kampioen helaas, maar een dik verdiende 2e plaats. Goed gedaan allemaal!!!

Plaats een reactie