Wedstrijdverslag G1 8 oktober

Na een wat rommelig begin bij het verzamelen (we misten een speler), we hadden teveel auto’s (nog nooit meegemaakt), op weg naar Dordrecht. Klinkt eenvoudig maar dan…… op zoek naar het veld van Movado. Iedereen die daar wel eens is geweest weet …. Zoeken, zoeken en rondjes rijden. Zelfs de barbecueënde buren konden ons niet vertellen waar het veld was.
Gelukkig wist de postbode wel waar we het veld konden vinden. Netjes op tijd arriveerde wij en de rechtstreeks komende dame, bij Movado (voordeel van een beetje vroeg vertrekken).

Ook KCR had problemen, een half KCR team was aanwezig, de rest was aan het zoeken, zoeken!

Gelukkig net op tijd waren ze compleet, dus hadden wij voldoende tijd om lekker in te spelen.

 

08-10-2016-02

08-10-2016-08

 

Na een pittige warming-up begonnen we onze 1e wedstrijd. Vriendenschaar was onze tegenstander. Het begin was best lastig, we speelden weer op een groot veld. We pasten ons prima aan maar geef ons maar een klein veld. Veel plezieriger korfballen!

De korven waren gelukkig wel hetzelfde dus ook nu scoorden we mooie doelpunten; afstandschot van Paul en een super mooie doorloopbal van Janita. Het tweede aanvalsvak moest even op gang komen, maar na een tijdje ging het overspelen ook veel beter en kregen we kansen om te scoren. 2 mooie afstandschoten van Issam. Verdedigend deden we het prima. Geen tegen doelpunten.
Eindstand 4 – 0.

Na een halfuurtje rust de volgende warming-up voor de 2e wedstrijd. We waren met 13 spelers dus werd er volop gewisseld. De 2e wedstrijd was tegen KCR. Een pittige tegenstander dus we moesten er niet te makkelijk over denken. Eerst de bal maar “rond laten gaan”, dan komen de kansen vanzelf. René scoorde 2 mooie doelpunten. KCR ging ook steeds beter spelen en kregen ook veel kansen. Alleen had KCR de pech dat alles net mis ging. De 2e helft scoorde Alex een doelpunt en konden we opgelucht ademhalen. Verdedigend hadden we het moeilijk maar met zijn allen heel geconcentreerd en met een super verdedigende Mariëlle lukte het ons om de 0 te houden.
Eindstand 3 – 0.

08-10-2016-12

08-10-2016-10

Na de wedstrijd ook nog een feestje. 2 bijna jarigen. Een lekker hapje van Janita en een lekker drankje van Paul. Zo doen wij dat in ons super gezellige IJsselvogels team!

De terugreis ging voor de meeste chauffeurs gelukkig een stuk sneller!

Chauffeurs bedankt en natuurlijk ook Heleen, wel in de baas zijn tijd maar fijn dat je er weer bij was.