IMG_6559

Zaterdag 21 april moest IJsselvogels G1 weer voor het eerst spelen. Dit keer tegen Merwede G2 en tegen Vriendenschaar G1. Het was zaterdag een hele mooie dag met volop zon, dus een goede dag om wedstrijden te spelen.

De eerste wedstrijd was Merwede G2 – IJsselvogels G1. Mewerde en IJsselvogels zijn gelijkwaardige tegenstanders van elkaar en dat kwam ook naar voren in de uitslag.
IJsselvogels begon goed met een 1 – 0 voorsprong door een mooi afstandschot van René.
Daarna kwam Merwede weer terug, 1-1. Daarna werd er twee keer gescoord door Merwede, maar een goed verdedigende Kardy werden beide doelpunten afgekeurd.
In de tweede helft scoorde Paul met een korte kans de 2-1 en waar Merwede weer een antwoord op had en het weer gelijkspel maakte 2-2. Paul was weer degene die met een mooi schot IJsselvogels weer op voorsprong bracht, 3-2.
Na spannende laatste paar minuten wist Merwede nog te scoren en bracht de eindstand op 3 -3.

In de rust moest er natuurlijk gezongen worden, want Lieke was jarig en die had wat lekkers megenomen voor tussen de wedstrijden.

De tweede wedstrijd was tegen Vriendenschaar G1. Helaas had Vriendenschaar spelers tekort, maar vond IJsselvolgels het niet erg om 3 tegen 3 te spelen.
De eerste helft van de wedstrijd werd er helaas niet gescoord, maar werden er wel goede kansen gecreerd.
De tweede helft was het Paul die voor maar liefst 3 doelpunten zorgde, 3- 0.
IJsselvolgels stond goed te verdedigen, maar Vriendenschaar wist in de laastste minuut nog een doelpunt te scoren, wat de eindstand bracht op 3-1.