s_empty

Lekker weer en hééééél veel zin om onze wedstrijden in Moordrecht te spelen.

1e wedstrijd tegen de koploper Tempo. Zij hadden alles nog gewonnen. Super gemotiveerd begonnen we. Dat het moeilijk zou worden hadden we wel verwacht maar dat we even goed zouden zijn zeker niet. Tempo kon drie keer scoren, maar wij ook. 3 doelpunten van Paul, mét een hele mooie doorloopbal! Oud Sponsor Kees en Lenie stonden langs het veld, daarom liepen we vast een stapje harder.

3 Okt 02

Tussen onze wedstrijden hadden Merwede/GKV en Dijkvogels spelers te kort. Geen probleem Ruud speelde met Merwede/GKV mee en Robert hielp Dijkvogels. Gewoon omdat het nodig was en omdat korfballen leuk is…. Maar het IJsselvogels shirt staat jullie beter hoor.

 

3 Okt 01

2e wedstrijd tegen WION was nog spannender en wat erg goed was, de dames scoorde deze wedstrijd lekker mee. De hele wedstrijd was spannend maar de laatste minuten waren super spannend. Heleen “de invalcoach” brulde IJsselvogels naar de overwinning.

IJsselvogels – WION 6 – 5.
3 Doelpunten van Issam, 2 van Nicolien en 1 van Mariëlle. Heleen bedank dat je weer even lekker wilde coachen!
3 Okt 14

Bij de 2e wedstrijd was Teun de nieuwe sponsor gekomen en zoals dat bij IJsselvogels gaat; hij kreeg gelijk de afstandbediening van het scorebord in zijn handen…. Meedoen!

Scheidsrechters: Edwin, Nathan en Wim (3 wedstrijden), bedankt voor het fluiten. Het was te zien dat jullie dat doen met veel plezier.