s_empty-744x300

IJsselvogels G1 mocht zich weer opmaken voor een ritje naar Ommoord, waar ons 2 spannende wedstrijden te wachten stond. De eerste wedstrijd die op het programma stond was tegen het zeer sterke Tempo G2 en de tweede tegen Vriendenschaar G1.
Om half 4 stond iedereen klaar in de sporthal om het Tempo G2 even moeilijk te maken. We konden beginnen met 4 meiden in de basis, wat erg leuk was! De wedstrijd begon erg goed, want Tempo merkte wel, dat IJsselvogels zich niet zomaar gewonnen zou geven. IJsselvogels en Tempo liepen een lange tijd aardig gelijk op. Paul maakte een heel mooi afstandsschot, waar iedereen even van op keek. Helaas bleek Tempo te sterk te zijn en hebben wij de wedstrijd verloren met 1-6.
Wel kregen alle spelers van IJsselvogels complimenten van de coach. Iedereen is er echt voor gegaan en het spel liep erg goed.

Na de wedstrijd hadden we even een half uurtje rust. En wat ga je dan doen? Een lekker boterhammetje eten, alvast een goede tactiek bedenken of natuurlijk tafelvoetballen. Volgens mij heeft iedereen zich wel even vermaakt in het half uurtje.

Ook sloeg de stress nog even toe, want waar bleef onze tegenstander Vriendenschaar? Een paar spelers van IJsselvogels zaten ze al bij de deur op te wachten en hoopten dat elke persoon die langsliep, een speler van Vriendenschaar zou zijn. Gelukkig arriveerde Vriendenschaar net op tijd en kon de wedstrijd beginnen. IJsselvogels en Vriendenschaar waren erg aan elkaar gewaagd en het was een hele spannende wedstrijd. IJsselvogels had heel veel kansen, maar de bal leek wel allergisch te zijn voor de korf; hij ging er steeds niet in. In de tweede helft kwam er dan eindelijk een mooie goal van Robert. We waren heel erg blij! Er stonden nog een paar minuten op de klok, dus IJsselvogels moest nog even hard werken. Dit was gelukt en IJsselvogels heeft de wedstrijd gewonnen met 1-0!

Zaterdag 3 februari mag IJsselvogels G1 weer 2 wedstrijden spelen, maar dan in Bodegraven tegen Vriendenschaar en Merwede. Ik hoop dat het weer zulke leuke en goede wedstrijden worden, en dat er hopelijk nog 1 of 2 wedstrijden gewonnen worden.