s_empty

Wedstrijdverslag G1 – 12 september

De eerste 2 competitiewedstrijden stonden weer voor de deur voor het G-team!
Vandaag mocht er gespeeld worden in Alphen aan den Rijn, bij korfbalvereniging Tempo. Per begin van dit seizoen hebben we een nieuwe sponsor en dus ook nieuwe shirts van RegioGlasvezel.nl. Iedereen kreeg een mooi shirt uitgedeeld en de wedstrijden konden beginnen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Dijkvogels. Er werd enthousiast aan de wedstrijd begonnen wat resulteerde in 1-0 via een doorloopbal van Paul en 2-0 door een schot van Issam. Ook Dijkvogels wist het gaatje van de mand te vinden, waardoor het 2-1 werd. Daarna kwamen we weer goed op stoom, waardoor er weer 2x gescoord werd. Een schot van René en één van Alex. Er werden een hoop kansen gecreëerd, maar er werd niet meer gescoord. Dijkvogels wist nog wel een keer te scoren, maar IJsselvogels kwam als winnaar uit de strijd. Eindstand 4-2!

IMG_5293

IMG_5300_2

 

Na een drink/lunch pauze mochten we aantreden tegen Merwede/GKV.
Leuk was het dat Teun, de nieuwe sponsor kwam kijken, samen met Petra en Maaike.
Merwede/GKV is een goede ploeg, dus we moesten nog iets harder werken dan vorige wedstrijd. Het was een leuke en spannende wedstrijd om te kijken. Beide teams gingen gelijk op en IJsselvogels wist als eerste te scoren, door een mooi schot van Issam. Er werd goed rondgespeeld met z’n vieren en er werd zelfs geprobeerd om een doorloopbal te nemen. Beide teams kregen verschillende kansen om te scoren. Merwede/GKV wist nog 2 keer te scoren. De eindstand werd 1-2.

Een gelijkspel hadden jullie wel verdiend, maar zat er helaas niet in.

IMG_5306

IMG_5317_2

De coaches zijn trots op jullie! Goed gespeeld!

3 oktober speelt het G-team twee wedstrijden op het veld van de Verlenging.
Leuk als iedereen ze komt aanmoedigen! Er wordt gespeeld om 12.45 uur en om 14.15 uur.